Sammanfattning och födelsedagsfirande.

Var hälsad!

Ja, den här veckan har jag inte promenaret mig själv till döds iaf.
Vet inte riktigt vad som hände... Soffpotäten i mig tog väl överhanden. Usch! Det blev en kort och en lång promenad, bättre än ingenting antar jag... Det som däremot har gått bra är ju maten, ingen "skräp" på vardagarna. Yey för mig! För cider på en fredag räknas inte som skräp. Det har jag bestämt.

Sammanfattningsvis så har det ändå varit en bra vecka med 0,7 kilos nedgång. Nu får jag hejda mig så att jag inte tynar bort! Hahaha! Ne då, det är bra. Det går ju inte uppåt iaf och jag känner att jag har kontroll på ett helt annat sätt nu än förut. Jag har ingen brådska....


I fredags var det dags för födelsedagsfirande. Söta snälla Bea bjöd mig på middag och det var så gott och så mysigt att sitta på uteserveringen och käka och tjöta! Bjuden på ute-middag blir man ju inte stup i kvarten så det kändes väldgt lyxigt. Efter middagen så blev det några cider hemma på Flottberget och sen blev det utgång på Backstage. Vi skulle ju egentligen till Butlers men vi var för fega för att prova ett nytt ställe. Säga vad man vill om Bs men där känner man igen sig iaf. :P Blev en jättetrevlig kväll!

Kan ju meddela mor och far att jag köpte att par skitsnygga svarta jeansleggings för mina presentpengar, så tack för det! Har dessutom en liten slant över till och med.... =) Kände mig faktiskt odrägligt nöjd med hur jag såg ut i fredags. Outfit - perfekt! Smink - perfekt! Hår - perfekt! Det är inte var dag som man åstadkommer den kombinationen. =)

// Stadens hetaste 26-åring

Ps. I fredags iaf. Nu? Not so much... Ds.


24/8-11!

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag!! Jomen, hela 26 år är man nu. Bara fyra år kvar till 30..... Har trots det haft en mysig och lugn födelsedag. Är så glad och tacksam för alla gratulationer jag har fått. Har varit en jäkla trafik både på fejjan och i mobilen. Blir alldeles varm ända in i ben och märg!

Var till stan idag och köpte ett läppstift och ett linne som en present till mig själv. Köpte en bakelse också som var väldigt god, blev dock lite för gräddigt på slutet. Sen har jag bara tagit det lugnt och ätit god middag framför tv:en. Har tagit det lite väl lugnt till och med, glömde ju helt bort min promenad. Får ta det imorron istället.

Är fortfarande löjligt förtjust i att fylla år trots min höga ålder. Det är något speciellt med ens födelsedag ändå...

Första pris till snabbast gratulation går till Jenny Larsson, som skickade sms exakt vid midnatt igår. Så grattis till det! =)=) Alla tre bröder kom ihåg min födelsedag i år också. Bra jobbat! ;P Hehe!


Nätter och ursäkter.

God natt!(?)

Jaaaa , jag veeet.
Klockan är typ mitt i natten och vettiga människor sover vid den här tiden. Men jag har aldrig varit särskilt vettig så därför slår jag till på ett litet inlägg.

Tidigt imorse blev jag väckt av världens jävla åskknall! Höll ju fan på att göra i brallan innan jag knappt hade vaknat ordentligt! Mycket obehagligt...

Ikväll så dök dom upp. Dom miljoner ursäkter till varför jag INTE skulle gå ut och gå. Jag visste att dom skulle dyka upp förr eller senare.

- Nääää, men jag ska ju titta på tv snart.
- Man kan väl få unna sig en lugn kväll nångång!
- Har jag inte lite ont i foten ändå?
- Jag har ingen lust!
- Osv, osv, osv......

Och nu tror dom som känner mig väl att det inte blev någon promenad. Men det blev det faktiskt! Inte en särskilt pigg och studsig sådan, men en promenad blev det. Kände mig oförskämt nöjd med mig själv efteråt. =)






Så nära!

Goder afton!

-0,9 kg på en vecka.
Retsamt nära ett helt kilo, men men det går neråt iaf. Hmm, det kanske kan komma att bli lite av en viktdagbok. Eller jag vete fan! Isåfall bara varje söndag om hur veckan har gått och så. Någon startvikt tänker jag INTE dela med mig utav, det behöver inte världen veta känner jag. Nåväl, lite promenader har det blivit iaf, torsdag och lördag. Blev ju så eftersom jag köpte skorna i onsdags. Annars så satsar jag på varannan dag så här i början. Jag tar pappa Bo´s råd och börjar väldigt försiktigt, annars så tröttnar jag bara. Sen hjlper det ju till att ha nya fina skor att gå ut och traska i. En annan grej som jag ska tänka på att inte ge upp om jag har en svacka. På´t igen bara!


På fredag blir det lite utgång också. Bea tyckte att vi måste fira min födelsedag och jag är ju inte den som sätter sig på tvären när det vankas fest. Ska bli kul! Får se vart vi ska ta vägen bara. BS är ju inte så dansvänligt och jag känner mig lite danssugen faktiskt. Nåja, den som lever får se!


Tänkte avsluta med just nu världens finaste låt: The National – Think You Can Wait (from the Film Win Win) Luta dig tillbaka och njuuut....






Mina senaste och bästa inköp.

GOD KVÄLL!

Ikväll var det premiärpromenad med mina nya skor.



Fina va? Jag joggade en liten bit till och med och fick en galen puddel på mig som en riktig joggare. Haha! Skoran kändes bra iaf, inga skavsår eller så. En liten kvällspromenad satte fint det! Jag vägrar för övrigt att använda ordet "prommis" för promenad som är så himla populärt nu. Fånerier säger jag.

Var ju till Överby igår och det blev en riktigt lyckad runda. Hittade skor som ni ser ovan och lite annat smått och gott. Köpte färgade papper på Ica så nu kan projekt "Receptpärm" sättas igång när som helst. Fast just nu är jag lite distraherad av något annat. Jag köpte nämligen färgpennor igår och idag köpte jag min alldeles egna målarbok.

Tjejen i kassan: Ska det vara present?
Jag: Nej....

Jag älskar verkligen att måla i målarbok! Det är så rofyllt, nästan som meditation. Sen att jag lyckades komma över sjukt bra färgpennor gör ju inte saken värre direkt. =) Har ju ett tag gärna velat prova på att måla en tavla och jag tittade på duk och färger igår och det var inte så dyrt som jag trodde. Man kanske skulle testa nångång ändå. Blir det som jag har föreställt mig så kan det nog bli jäkligt snyggt. Hittar man inte den tavlan man vill ha så får man måla den själv. Dagens motto.

Nä nu ska jag måla i min målarbok. =)

Peace!


Projekt, mat och musik.

TJOLAHOPP!

Nu är projekt "Receptpärm" igång. Var och köpte mig lite plastfickor och en jättefin pärm idag. Nu är det bara papper i olika färger som fattas. Tyckte det var lite dyrt på Bokia. Så nu jäklar ska här bli ordning och reda!

Appropå recept så lagade jag nästan oförskämt god mat till middag idag. Gjorde egna hamburgare(!) som jag åt med en sallad på isbergsallad, roccula, tomat och citronsaft. Till det hade jag också halloumiost och tsatziki. Så jäkla gott!!

Just nu sitter jag och lyssnar igenom julilistan på musikbloggen jag följer. Finns några guldkorn här och där. Här är länken om ni vill lyssna själva. http://www.weallwantsomeone.org/?s=july

Har varit en bra dag idag, jag känner mig harmonisk. Köpte ingen cola trots att jag var OMÄNSKLIGT sugen. Bra där Bettan! *klappar på axeln* "Receptpärm" är ju inte mitt enda projekt utan vi har ju projekt "Ett hälsosamt liv" också. Nu lät det där verkligen inte som jag. Fy vad hurtigt! Men jag får väl försöka vänja mig....




Liten mjukstart.

Sitter i soffan och myser med mitt IKEAfynd. Ja filten alltså, verktygslådan är ju inte så väldans mysig av sig.  

Har kollat allt som ska kollas på datorn, öppnat posten och konstaterat att det inte är någon sevärt på tv. Har alltså varit hemma i 2 timmar och 10 minuter och jag har redan tråkigt... Bra start...

Kan inte bara bli läggdags, har saknat min säng. Bäddsoffan hos mamma och pappa knarrar ju något så jävulusiskt så fort man vickar lite på lilltån. Och det är ingen överdrift mina damer och herrar!

Ja nä, jag tror det räcker så för den här gången. Man måste ju mjukstarta lite så att man inte sträcker sig.

Tjing tjoho!  


Enköping igen!

Ja med tanke på bloggtorkan här så kan ni ju kanske räkna ut att jag är i Enköping igen. Och länge har jag varit här också, sen 17 juli. Har verkligen dragit mig för att åka tillbaka till Thn den här gången. Det är ju så mysigt att ha familjen nära! (Och nej jag har inte glömt dig Jenny, jag räknar dig som familj sörrö. =)) Men när jag väl är tillbaka i Thn så är ju det himske mysigt det med förstås.  

Och vad har jag då haft för mig de här veckorna?

Jo det var ju fest på Fallens dagar. Jenny kom på en liten snabbvisit för att festa till det lite. Var på grym förfest hos Bea och Crii. Resten av kvällen blev lite knasig, men jag hade grymt kul iaf!

Sen bar det då av till Enköping och här har jag mest tagit det lugnt och umgåtts med nära och kära. Lite dagsturer har det blivit till bla Uppsala, GrönaLund och Västerås. Hittade ett par jeans i Uppsala! Jösses vad glad jag blev, för det händer inte ofta minsann!

Jeans!


RSS 2.0