Tuff lördag. :P

Jag tänkte jag skulle testa en sak. Nämligen om det går att vara utan både läsk och godis hela lördagen. Och det gick! TUMMEN UPP FÖR DET!!



MEN!! Det var fan inte lätt alltså, det ska gudarna veta! Tror jag tänkte på choklad en gång var femte minut, och det är ingen överdrift. Och detta stör mig. För antingen så förknippar jag helger med godis och läsk så starkt att jag inte kan vara utan det. Eller så är jag helt enkelt så sockerberoende att jag inte kan vara utan det. Eller är det både och kanske? Fan vet!

Fortsättning följer....

Frågorna från Inside the actors studio.

1. Vad är ditt favoritord? Vacker.

2. Vad är det ord du ogillar mest? Hat. Och ett annat ord som jag varken kan säga eller skriva. Ni som känner mig väl vet vilket det är...

3. Vad tänder du på? Självdistans, humor, musik(er).

4. Vad är avtändande för dig? Trångsynthet, korkade människor, folk som tar sig själva på alldeles för stort allvar.
5. Vad är din favoritsvordom? FAN! och FUCK!

6. Vilket ljud älskar du? När dom jag älskar skrattar.

7. Vilket ljud hatar du? Jag ogillar starkt ljudet av en gaffel som skrapas i en kastrull. *ryser*

8. Vilket yrke annat än ditt eget skulle du vilja pröva? Konstnär

9. Vilket yrke skulle du inte vilja pröva? Prostituerad.

10. Om Himlen existerar, vad skulle du vilja höra Gud säga när du kommer till Pärleporten? "Det är bara kristna männsikor som kommer in här................HAHA! Näää, jag skoja bara!! Bazinga!!"


Fredagkväll.

Min dejt för kvällen. Kramgo och bra på att lyssna. Precis som jä vill ha dom!


Mysigt!


First base.

Vår låt: Elvis Presley – (Let Me Be Your) Teddy Bear

Nedrans otur!

Var på stan idag och köpte ett jättefint halsband på Kappahl. Och vad får man när man precis har kommit hem? JO! Ett sms från Kappahl där det står att man har 20% rabatt på valfri vara from imorgon. SÅ FRUKTANSVÄRT RETSAMT!! Nu är ju inte ett halsband en sådär jättestor utgift, men ändåååå! SABLARNS!!

Enough is enough!

Ja, nu får det faktiskt vara bra!! Jag måste sluta grubbla och spekulera om saker där jag inte har en chans i helvete att komma fram till något vettigt överhuvudtaget!! Vad andra människor tycker och tänker innerst inne är ju fullkomligt idiotiskt att ens fundera på. Att försöka få fram någon slags underliggande mening och försöka tolka det man faktiskt ser, DET GÅÅÅÅR INTE!! Och jag kommer till slut bli galen om jag fortsätter med detta vansinne! Jag får helt enkelt försöka omfamna ovissheten och leva med den så länge som det krävs. ;)

Så! Bra! Nu var det sagt. Nu kanske jag kan gå och lägga mig utan att grubbla sönder min lilla hjärna. Mycket är nog redan söndergrubblat, men rädda det som räddas kan! =)

Nostalgi.

Sitter och lyssnar på The Corrs och deras skiva "Talk on corners". Jag satte igång första låten och slungades tillbaka till mitt gamla flickrum i slutet på 90-talet. Är helt sjukt!! Jag blev 12-13 år igen! Jag lyssnade jättemycket på den skivan ett tag där så det blev som soundtracket till mitt liv. Är helt galet vilka minnen som kommer tillbaka bara på grund av en viss musik.  The Corrs – Talk On Corners

Kommer också ihåg en helt vanlig fredagkväll när min bror Johan och jag sitter i soffan med våra godisburkar och tittar på tv. Godiset är för övrigt MYCKET noggrant uppdelat. :) Vi satt iaf och titta på en konsert med The Corrs som sändes på tv. Och jag kommer ihåg att vi skratta väldigt mycket åt trummisen. Han levde sig in väldigt mycket i musiken så han gjorde väldigt roliga miner. Jag kommer än idag ihåg hur han såg ut. HAHA!

Jag kommer så väl ihåg dessa fredagkvällar. När jag var liten så fick jag och mina bröder dricka läsk två ggr i veckan, fredag- och lördagkväll. Om det inte var någon spec. högtid som tex påsk eller jul. Så innan fredagsmiddagen så skulle det ju väljas läsksort från backen som stod i tvättstugan. Eller förhoppningsvis från kylen om någon ahde kommit ihåg att ställa in läsk. Favoriterna bland bröderna var iaf Troccadonk(Troccadero), Passionfruit(Passionsfrukt) och Päronsoda. Kommer inte riktigt ihåg vem som hade vilken favorit men jag tror att Jonas var extra förtjust i Päronsoda. Jag var lite sen med att börja dricka läsk men min favorit var iaf Hallonsoda. Sen efter maten så skulle godiset delas upp. Johan och jag tog fram varsin plastburk som vi la godiset i. Och så började uppdelningen: "Hur många kolor var, mamma?" "Hur många rutor choklad?" " Hur många kolasnören?" "Hur många bilar?" Den där burken var sen ens bästa vän under kvällen och följde med överallt. Senare parkerade man sig framför tv:en och Disneydags och sen lite andra serier när man var lite äldre. Mamma och pappa satt också i tvrummet och läste Aftonbladet och dagens post. Pappa somande ibland i sin fotölj med tidningen i knät. Lite senare på kvällen kom fikat fram och pappa kokade kaffe. Åh, denna kaffedoft! Det doftde så gott!! Kvällen flöt på och till slut så hände det att jag somna i soffan till Fångarna på fortet eller nåt liknande. Fast jag inte fick somna i soffan... Mamma:" Du somnar väl inte nu Jessica?" Jag: "Nej då, jag är inte trött." :) Det hände ibland att någon av bröderna la sig under soffbordet och somnade också.

Det går nästan inte att beskriva känslan jag får när jag tänker tillbaka på det här. Mysigt skulle man ju kunna säga, men det räcker inte riktigt till. Det är nog snarare känslan av värme och fullkomlig trygghet. Så det behövs inte så mycket för att vissa saker ska betyda oerhört mycket för en. I det här fallet så räckte det med en back läsk, en burk med godis, doften av nykokt kaffe och en fantastiskt varm och kärleksfull familj. :)


Dagen efter.

Jodå, nu börjar det bli liv i na! Är inte så bakis som jag trodde, skööönt! Då kan man ju kanske pallra sig iväg och köpa bakispizza senare. Å, gud så gott!

Festen var jätterolig!! Blev last man standing som vanligt. Ja, förutom värdparet då. ;) Var jättenöjd med min outfit också. och tur var väl det som jag kämpade med locktång och lösögonfransar. Men det var det värt! Här kommer lite bilder från kvällen.


Jag innan festen.


Outfiten i sin helhet.


Snygga Bea i sina fina vingar


Indiern och Hamza. :D


Beas läskiga systrar.


Den enda bilden på mig och Bea som inte är suddig as hell.


Föga smickrande bild, men man ser sminkningen bra iaf.Haha! Har för övrigt Magnus glasögon på mig. :D

Egotajm!

Har man inget bättre för sig en fredagnatt så kan man ju iaf testa nya mobilkameran lite. Här kommer ett smakprov av resultatet. Jag tror man kan ana ett tema... :P








Fredagens aktiviteter

Större delen av dagen har spenderats på stan med Bea och Hamza. Först lunch på Max och sen iväg och plocka kastanjer, eller ja titta på medan Bea plockade kastnajer. Sen Systemet för att handla dricka till festen imorron. Det blev en tetra vin, har så dålig fantasi nu för tiden. Men viiiin funkar ju alltid. =)

Tycker alltid det är lika trevligt med lite kvalitetstid med mina söta vänner. Det krävs inte så mycket för att få humöret på topp. Bara att man träffas och tjötar lite gör väldigt mycket. =) Och det är långt ifrån alla som har det så bra! =)

Kände att jag blev obehagligt positiv här nu.... Men jag har fan inte så mycket att klaga på just nu. Fast medan jag skriver det här så kommer jag på massor med saker. HAHA! Men jag tror jag stoppar där. För börjar jag gräva i allt det där så vet man aldrig var det slutar... Och så kan vi inte ha det! Så nä, allt är fina fisken! Livet leker! Allt är på topp! Klockers!


Lilith

Dagens inlägg tillägnas mänsklighetens första feminist, Lilith. Är helt fascinerad av den här kvinnan. Ska banne mig döpa min framtida eventuella dotter till Lilith! :D

 Lärde mig nämligen igår att det fanns en kvinna i paradiset innan Eva. Enligt legenden så skapade Gud två jämlika människor till sin avbild, Adam och Lilith. Men Lilith kunde inte gå med på kraven på underkastelse och på att underkuvas av Adam och av Gud så hon flydde.(HELL YEAH!!) Gud sände änglar till henne för att försöka övetala henne att återvända, men hon vägrade. Så Gud skapade en ny kvinna åt Adam. Den här gången från Adams revben och inte som en avblid av Gud. Därför blev hon mer foglig än sin föregångerska.

Lilith blev nu enligt den krista mystiken gjord till demon. Hon var en kvinnan som patriarkatet inte kunde styra och hennes straff blev att framställas som en demonisk och farlig kvinna.

Jag hade aldrig hört talas om Lilith och nu förstår jag ju varför. Gubbana som satt och skrev ihop biblen kunde ju omöjligt ha med berättelsen om en kvinna som kräver självständigthet och vägrar underkuvas av män. Nä, fram med fogliga Eva! Annars kan ju kvinnorna i samhället få för sig konstiga idéer... Och OM nu någon skulle höra talas om denna Lilith så säger vi att hon var demon och stod i allians med Lucifer.

Det här är första gången som en kvinna fördrivs och förtalas på grund av att hon bryter mot patriarkatets normer och regler. Men absolut inte den sista...



Mig äger ingen.

Ikväll har jag varit till Näl och lyssnat på Åsa Linderborg. Hon var där och pratade om sin bok, Mig äger ingen. Boken är jättebra och blev ännu bättre när man hörde henne prata om sin uppväxt och sin pappa. Hon har ett helt fantastiskt sinne för detaljer i sitt berättande. Och den kärlek hon kände och känner för sin pappa kommer fram på ett oerhört rörande sätt. Det är också med humor och värme som hon berättar om sin uppväxt. Blev både rörd till skratt och till tårar. Ni som inte har läst boken, GÖR DET! Gick fram till henne efteråt och fick boken signerad.=) (Pappa är lite avundsjuk. ;)) Hon är en mycket trevlig, snäll, sympatisk, rolig och intelligent kvinna. Det var ett nöje att lyssna på henne ikväll. =)



Usch!

Tittade på Indiana Jones och de fördömdas tempel ikväll. Och jag tycker den är så jäkla obehaglig! Speciellt han gubben som plockar hjärtan ur folk. Jag blir riktigt illa till mods, på riktigt! Skitfånigt egentligen att bli så "påverkad" av en Indiana Jones-film. Men jag tror det är det här med sektkänslan och hjärntvättning och skit. Usch och fy!!

Men efter filmen var det The Big Bang Theory. =) Sååå roligt avsnitt!! BAZINGA! Älskar Sheldon! :D:D


Tjöt.

Känns som att jag har massor att skriva om, men samtidigt ingenting. Kooonstigt! Så jag vette fan vad det ska bli av detta! :P

En bra låt iaf:
Maroon 5 – Misery
Alltid nåt!

Nu är det bara en vecka kvar till Halloweenfesten hos Bea och Crii. YAY! Ska bli så kul att klä ut sig. Hoppas veckan går hemskt fort! Kanske händer nåt roligt under veckan också, det vet man aldrig.... ;)

Nästa vecka blir det fucking grupparbete i skolan igen! Fanskap!! Lämna mig ifred! Tur att man har en bra grupp iaf, annars skulle det vara outhärdligt! Blev iaf godkänd på tentan! Jävli gött! Det hade smakat med ett VG, men börjar man skriva dan innan det ska vara klart så får man väl vara nöjd ändå. :D


After-School

Var på After-School på Kåren igår med fina Bea. Det var mycket trevligt! Vi käkade, drack,  satt och tjöta och titta på folk. :D Traffade lite bekanta också och det är alltid lika trevligt. Vi hade väldigt roligt iaf!! Dom stängde kl23 och då kom frågan upp: Backstage eller inte? Bea ville gå hem till sambon men jag kände inte för att gå hem. Så jag traskade iväg till Backstage ensam. Och det var ju en himla tur att jag gjorde det! ;-)

På vägen hem träffa jag på den fullaste karl jag nångonsin har sett! Jävlar vad full han va!! Där har vi definitionen av uttrycket ap-rak. Haha! Hade polisen sett han så hade han lätt hamnat i fyllecell.


Har hämtat min nya mobil också! Den är så söt! Vet jag vad jag ska pyssla med ikväll iaf! :D:D Så kul med ny mobil. Är så jädra trött på min gamla!! Ut med det gamla och in med det nya!!

Bjuder på en låt också så här på fredagskvällen.

Sia – Clap Your Hands

ENJOY!! :D

Studentcentrum >_<

Var i skolan idag och såg på mailen att men kan hämta ut tentan i Studentcentrum. Så jag gick dit, för jag är grymt nyfiken på om det blir G eller VG. Och var det öppet då? Ja, det var det faktiskt. MEN, var själva tentautlämningen öppen? NEJ, såklart inte! Varför ha öppet när det har varit tentavecka och det finns massa studenter som vill hämta ut sin tenta? Känns ju onödigt. Ja, vi har bara öppet så att man får reda på sitt betyg ETT ÅR efter man skrev tentan. Känns ju jävligt logiskt... :P

Jävulusiskt bra låt!!

Blir alldeles till mig i trasorna av den här låten!!

http://www.youtube.com/watch?v=sU7MOMMXu_0

LYSSNA FÖR BÖVELEN!! :D:D

Har äntligen fått arslet ut vagnen..

...och beställt mobil och abonnemang från 3. Hade ju så svårt att bestämma mig för vilken mobil jag villa ha. Men till slut blev det Sony Ericsson Elm. En rosa t om. :) Alternativet var ju en helsvart och det har jag haft så länge nu så det kändes lite tråkigt. Så nu är det bara att vänta på paketet...

Var på stan med Bea idag också. Köpte bla smink till Halloween, lösögonfransar och rött läppstift. Testade nyss läppstiftet och det kommar bli skitsnyggt. Kändes tråkigt att ta bort det sen... Hehe. Sen får vi se hur det går med lösögonfransarna, har ju aldrig haft det förut. Kommer nog att yttra ett och annat könsord när jag ska sätta dit dom. ;) Men får jag till det så blir det nog jättebra. Har hela outfiten klar så nu är det bara att vänta på den 23:e... Ska bli grymt kul! Min första Halloweenfest sen högstadiet typ, alltså 100 år sen. :P

Min helg.

Har bara myst i hemmets lugna vrå. Hyrde film men blev bara riktigt nöjd med 1 utav 3. Tråkigt! Dom andra jag såg var Men who stare at goats och The invention of lying, dom var väl okej men inte så mycket mer.

Min kära bror, Jocke, ringde till mig i lördagsnatt. Full som ett ägg såklart.:P Han skulle ge igen för att jag fylleringde till honom förra helgen. Haha! Förstod typ hälften av vad han svamla om, men roligt var det! :D Vi bestämde iaf att vi nu var kvitt. Sen ringde han IGEN när han var på väg hem! Fattade ännu mindre av vad han sa den här gången. HAHA! Söta fulla lilla bror. <3 Tycker faktiskt det är roligt med fyllesamtal(i måttliga mängder). Den som ringar pratar så mycket strunt så det blir komiskt.

Den 13 nov är det Damsupé på Kåren och jag har redan börjat lura på vad jag ska ha på mig. Knepiga grejer det där. Speciellt när alla finkläder man har har blvit för små. Undar hur det har gått till....


Tack å hej mjukost!


Mary & Max.

Har precis tittat färdigt på filmen Mary&Max. Man kan säga att den berörde mig. Det var en fin film, i både det visuella och i handlingen. Den var svart men också hoppfull. Den var väldigt annorlunda så jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer om den. Men jag gillade den helt klart! Det kanske låter som att den bara var sådär, men det stämmer inte. Att en film är fin tycker jag är ett väldigt bra omdöme. Den framkallade en lite tår på slutet och lämande mig med en väldigt behaglig men också sorgsen känsla i kroppen. =) Det är låter ju skitflummigt! Men ni får titta på den själva helt enkelt! ;-)




Piercing och tatueringar.

Var in på Bokia en sväng idag och hitta en bok om tatueringar. Vill ha!! Den handla om olika symboler oc texter oc vad dom betyder. Jättekul och intressant bok! För det är ju precis som dom säger, har man väl gjort sin första tatuering så vill man ha fler. Och det vill jag verkligen!! Ska bara klura ut VAD och VAR. Men den boken kan nog va bra inspiration. Hitta den på Adlibris för 114 kr, undrar om jag ska slå till?

Sen har jag ju blivit hemskt sugen att pierca mig också. Tycker ju att det är jävligt snyggt med en piercing i näsvingen. Och det dumma är ju att jag mest funderar på vad andra skulle tycka om det. Vilket jag egentligen ska skita fullständigt i!! Det är ju MIN näsa ffs!! Annars vet jag inte alls var jag ska pierca mig. Naveln går ju inte eftersom jag har ett ärr där efter min gallstensoperation. Ögonbrynet tycker jag inte är snyggt. Läppen känns lite för extremt, vet inte varför bara känns så. Och på nåt annant ställe ska vi inte ens prata om.... Nä, blir det nåt så blir det näsan! =)


Prat om prat.

Igår lämnade jag in tentan, äntligen!! Så jävla skönt att vara kar med den. Så på kvällen var vi ju tvungna att fira med tentaöl(cider för min del dårå). Vi var hemma hos en kille i klassen och drack och hade trevligt. MEN som vanilgt så får jag höra följande: "Varför är du så tyst? Har du inte roligt?". 

Och jag blir så irriterad på det!! Måste käften gå i ett hela tiden för att det ska synas att man har roligt? Jag tycker fan inte det! Vissa har svårt för att ta plats i en större grupp, och jag är en sådan person.

En del diskussioner blev väldigt djupa och hetsiga. Det pratades tex om religion och hur man förhåller sig till det. Jag har massor och säga om det men jag föredrar att diskutera i en lugnare miljö med människor som lyssnar på vad man säger istället för att hela tiden föra fram sin egen åsikt.

Och andra diskussioner blev väldigt privata. Och jag är inte en sån person som kan eller vill prata för mycket om mig själv med människor jag precis lärt känna eller håller på att lära känna. 

Jag menar en tjej satt och prata om sin syster och huruvida hon var lesbisk eller inte, dricker för på tok för mycket, spyr på toan och sen somnar i fåtöljen. Jag moraliserar abslout inte om hur mycket folk dricker men det kändes för mycket och för personligt så här tidigt.

Sen kanske man avslöjar lite saker under influens av alkohol och när man leker "Jag har aldrig". Men det är en annan sak tycker jag. Man kan också välja hur mycket man vill avslöja där med.  

Vad jag vill säga är att det finns en norm som säger att man ska prata mycket och med alla på en fest, och gör man inte det så är man tråkig eller så verkar det som att man har tråkigt och folk tycker lite synd om en.  Men det är ju så att vissa av oss föredrar att observera och kolla av läget lite innan man börjar öppna sig för folk.  Och att man känner att man kan hålla käften i mer än 5 sekunder utan att världen går under!


Hemtenta för hela slanten!

Så är det! Idag måste den bli klar tentaskrället!! Och, tro det eller ej, men det går ju faktiskt bra. Haha! Därför kan jag kosta på mig en paus nu och ta upp skrivandet lite senare. Man blir lite seg i hövvet av att sitta och skriva. Fastnade ju totalt tidiagre idag men då satte jag igång "Kallt kaffe" med kent på högsta volym och verkligen tokdansade!! Haha! Måste ha sett väldigt komiskt ut.... Men medan jag gjorde det så kom jag på massa bra idéer och formuleringar. Så det hjälper fan jättebra!!

Imorron blir det tentaöl med klassen hemma hos en klasskompis också. Måste ju fira att tentan är klar! För vissa är det ju t om deras allra första tenta. =) Men det ska bli gött. Nåt sånt gjorde vi aldrig med gamla klassen, synd!


Har för övrigt fortfarande ont i tummen och har haft länge nu. Det måste ju va en månad om inte mer. Man kanske skulle söka för det.... Men jag får ju aldrig tummen ur röven och ringer vårdcentralen!


Hehehehe....tummen..... Det kanske är därför jag har ont i den.... HAHAHAHA!!!


Helgen.

Igår var det åvve-sittning och sen fest på Kåren. Grymt kul var det!! Och full like a kastrull blev man! :D:D Bea och jag förfestade lite innan och det är alltid trevligt. Sittningen var okej, hamna vid ett bra bord också med folk man känner lite iaf. Sen drack, dansa och flumma vi hela natten. Haha! Lyckades få in lite fyllesamtal till två bröder också. :D Jag tyckte det var himske roligt iaf... Kanske ska lämna mobilen hemma nästa fest... ;-)

Imorgon är sista dagen att skriva på hemtentan. :S Så jag lär ju sitta och skriva som en dåre hela långa dagen. Ska försöka komma upp i tid men det är ju så sköööönt att sova. Är ju dessutom Skins inatt kl. 1.45 och det måste jag bara se. Sjukt bra är det! Men ska försöka att pallra mig upp vid kl.10 iaf...

Mer listor åt folket!

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Ja, vad jag vet iaf...
2. Har du sett din bästa vän gråta? Ja, tyvärr. :(
4. Vad åt du senast? Polly!
5. Har du fått någon komplimang idag? Jajemen! Bror Jocke tyckte min tatuering var fin. Tror jag...
6. Har du varit med i en rättegång? Ja, som publik. Räknas det?
7. Är du polare med grannarna? Nej, inte direkt. Hejar gör man väl.
8. Vilka språk pratar din mamma? Svenska och lite engelska
9. Vilka länder har du bott i? Bara Sverige
10. Senaste piercingen? I örat, för hemskt många år sen.
11. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? Tror det var augusti nångång.
12. Gay? Nej, inte än så länge.
13. Har du däckat/spytt för att du druckit? Däckat, nej. Pjukat, ja.
14. Har du äggat någon? Vaddå?
15. Har du täckt någons hus med toalettpapper? Nej, har inte känt något behov av det.
16. Suger det här? Nej! Sånt här är ju jätteroligt!
17. Har du varit på stranden? Äh, ja?
18. Har du haft en stalker? Inte vad jag vet....
19. Minns du dina/din musiklärares namn? Japp! Mona i mellanstadiet och Lotta i högstadiet.
20. Hur bra är din syn? Sådär va...
21. Har du varit på ett party? Aldrig.
22. Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? Tack, men nej tack!
23. Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror? Då får du jobba hårt och vara jävligt charmig för alla är gifta nämligen.
24. Har du varit utomlands? Ja, om Norge räknas?
25. Har du sett din bästa vän naken? Ja, i badhuset typ.
26. Vilket är det bästa bröllopet du varit på?  Brorsornas. Spec. Johans och det var jag inte ens på. Haha!
27. Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål? Nää, dom skulle bli grymt förvånade.
28. Var är dina syskon just nu? Vad jag vet så är dom väl hemma. Jocke och Jonas i Enköping och Johan i Uddevalla.  
29. Vad var den senaste drömmen som du minns? Nä se det angår inte er!
32. Vad ska du göra i helgen? Åvve-sittning!!
33. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? "Glömde visst säga vad vi tyckte om bilden, den va fin men inte lika fin som ett Djurgårdsmärke. :-D"
34. När var du riktigt sjuk senast? Det kommer jag inte ihåg
35. Vem är den senaste kändisen du tog på? Tog på? Har inte tagit på nån kändis tror jag.
36. Vad finns i din bakficka? Har ingen bakficka på dom här böxera.  
37. Har du färglinser? Näää, känns onödigt.
38. Vad gjorde du klockan 2 inatt? Låg i sängen och glodde på MTV.
39. Vad är det första du gör på morgonen? Slår på tv:en tragiskt nog.
40. Vad ska du göra efter det här? Nanna kudde tror jag.


Så, nu har du en till lista att sno Bea. ;-D

Min fredagkväll.

Kvällen har bestått av Idol och ett jävla skruvande. Fick för mig att jag skulle laga min säng som har varit sönder i ca två veckor nu. Har fått höra alla möjliga lustigheter om hur den kan ha gott sönder då. Höhö. Men nu är den fixad, blev lite högt bara men man vänjer väl sig.

Och måste ju nämna Idol också. Mina favoriter gick vidare iaf, Jay, Daniel och Linnéa. Micket bra! MEN! Vad i hela friden skulle Sassa vidare att göra?! Hon bara gapar och skriker och har ingen nyans i rösten överhuvudtaget. Hoppas hon åker ut snabbt, om man får vara så elak. ;)

Nu är det filmtajm som gäller. Det blir en komedi som heter Familjen Jones. Hoppas den är bra. Annars blir jag putt...

RSS 2.0