Skitdag och helgrecension.

Jahopp!

Om inte det här var något av en jävla skitdag så säg! Hade så mycket jag hade tänkt göra idag och så vaknar jag med huvudvärk, halsont och är helt sluuuuut i hela kroppen. Så det känns som att jag inte har gjort annat än att sova hela långa dagen. Som tur är så känns det lite bättre nu. Men jag hade ju precis fått ordning på mina sovtider och den här dagen gjorde nog inte saken bättre. Fan!

Det enda positiva med idag var nog att Jennypenny ringde. Hon har mycket att fundera på gumman, men det kommar att ordna sig. Det var gött att prata lite med henne iaf. =)

Helgen, däremot, var jättemysig! Träffade Bea i fredags och det var banne mig på tiden! Har saknat henne! Vi gick lite på stan och sen käka vi middag på Stålverket. Jättemysigt att bara gå ut och käka, dricka lite vin och prata. En perfekt fredagkväll! Lördagen var bara allmänt mysig. Och sen började ju nya säsongen av Så mycket bättre. Det var bra och jag kommer att fortsätta titta. MEN det är abslout inte lika bra som förra säsongen. Det är någon speciell känsla som fattas den här omgången, gemenskapen och beundran för varandra kändes lite falsk ibland. Och E-type, stackars E-type... Vad skulle han där och göra?

Nåväl, jag tror jag rundar av här lite grann med hopp om att det blir en bättre dag imorron.


Vinterkängor och sömnproblem/lösning.

                                                                    Hej på er!

Har fått höra idag att jag bloggar för lite. Så då får jag väl ta och kamma till mig och rafsa ihop en inlägg.

Jag var på stan idag och köpte vinterkängor. YEY! Är så nöjd! Och det gör ju inte saken sämre att priset var nedsatt med 100 spänn. Så ett par snygga vinterkängor för 399 kr, jo man tackar! Hade ju tänkt lägga ut en bild på dom men DinSkos hemsida strejkar just nu. Kanske jag orkar att ta en egen bild och lägga ut nångång i framtiden. Men det kommer ju antagligen inte att hända...

Köpte mig också ett nagellack på Kicks idag. Man kan aldrig ha för många olika färger.  Så jag det blev lite manikyrtajm så här på kvälls(natt)kvisten. Färgen heter Chalky mud, och det låter ju inte jättekul. Men det blev mycket finare än vad det låter.


Har ju för övrigt fuckat up mina sovtider helt och hållet nu. Tänker inte ens nämna hur dags jag somnade inatt och gick upp idag. Men nu ska det bli ordning på torpet, för jag har beställt väckning tills imorron. Jag ska lägga mobilen långt ifrån sängen och sen ska pappa ringa och väcka mig kl.11. Då vore det väl själva fan om jag inte skulla kunna hålla mig vaken sen!
                                                               Wish me luck! :P



Saknar!

Det bara kom över mig, så här en fredagkväll, vad mycket jag saknar de här människorna.









Puss på er!

Bästa just nu!


Nån som vill ha en fryst fiskgratäng?

Ja men bra! Köp en fiskgratäng som bara kan värmas i ugn när jag inte har någon ugn. Bra där Jessica! Vad trött jag blir...

Den här dagen började bra, jag vaknade på ett bra humör. Men sen gick det utför... Så det var en jäkla tur att jag behövde gå och köpa nässpray för annars hade jag aldrig kommit ut på en promenad. Någon nytta ska man ju ha av att vara nässprayspundare.

Har varit övermänskligt sugen på choklad idag också. Eller något sött och onyttigt överhuvudtaget. Verkar som att jag blir mera sötsugen när jag är på dåligt humör. Men jag tog en riskaka jag. Fy fan vad tråkigt! Och då blev jag på ännu sämre humör bara för att jag satt och knapra på en torr jävla tråkig riskaka. Men hade jag köpt choklad och gett efter för djävulen på höger axel så hade jag ju mått ännu sämre. Suck...Aldrig blir man nöjd...

Men trots en riktigt pissig dag så har jag faktiskt något att se fram emot. Den 19 november är det nämligen Halloweenfest hemma hos Bea och Crii. Ska bli jättekul! Funderar så det knakar redan nu på vad jag ska kläda ut mig till. Har faktiskt ett par idéer. Men dom är hemliga än så länge... ;-)

Hemligheter och mini-makeover.

Tjohej!

Man kanske skulle skaffa sig en till blogg,
en hemlig blogg där ingen vet vem jag är. Jag hörde medan jag skrev det hur fånigt det lät, men ni fattar vad jag menar. För ibland, som tex nu, så har jag en massa funderingar som snurrar i huvudet som jag känner att jag vill skriva av mig om. Men jag kan inte riktigt med att skriva det här för det skulle inte låta riktigt klokt. För dom tankar som gnager i huvudet kan låta mycket värre än vad dom är om man tex är arg, frustrerad eller bara allmänt trött på ens tillvaro. Jag tror det skulle kännas väldigt befriande att skriva precis vad man vill helt anonymt.

Nåväl, jag ska lura på saken. Vem vet, jag kanske redan har en sådan blogg......


Annars så sitter jag där jag brukar en lördag, i soffan framför tv:en/datorn. Låg i soffan och lyssnade på musik när jag helt plötsligt kände mig väldigt trött på hela min skapelse. Så jag slängde dom alldeles för stora mysbyxorna år fanders och tog på mig en par tights och ett linne istället. Satte upp håret också, och vips så kände jag mig inte alls lika skabbig längre! Ett tips till er som har fastnat i mysbyxträsket. Tanken på att jag faktiskt såg ganska bra dök upp i skallen och försvann lika fort som den kom. Nåja, fick känna mig nöjd med min uppenbarelse i några sekunder iaf. Inte dåligt för en ensam lördaghemmakväll!

Är också väldigt bitter för att jag missade Juno på tv ikväll. Satans skit!


Funderingar.

Jo då satt!

Nu är man tillbaka i Trollhättan igen. Känns väl bra, typ. Känner mig ganska neutral inför det faktiskt. Är väl inne i mitt post-Enköpinghumör. Men det brukar gå över som tur är.

Tänkte hur som helst dela med mig lite av det jag sitter och grunnar på kl.00.15 en onsdagnatt.

* Skulle ju skriva ett helt inlägg om folk som dömer andra männsikor. Men jag har egentligen inte så jäkla mycket att säga om saken. Kan väl sammanfatta det så här: GE FAN I ATT DÖMA ANDRA, FÖR OFTAST HAR DU INTE EN JÄVLA ANING VAD DU PRATAR OM! Ingen är perfekt, inte du heller!

* En sak som irriterar mig väldigt mycket är när man har skor med höga skaft och så åker strumpskaftet ned nedanför skoskaftet. Ytterst obekvämt.

* Upptäckte idag att mina väggar är ljusbeiga och inte vita. Där ser man!

* Känner för att gå ut på krogen en sväng. Jag får konferera lite med mina vänner och mitt kontoutdrag om saken.

* Måste ju bara lägga ut den här låtan också: Lilla Sällskapet – Morgonen efter Den är så bra så bra!!


Skrivkramp och framtida författarplaner.

Halojse!

Jäklar vad svårt det är att få ur sig nåt på bloggen när jag är i Enköping. Dom som min blogg i stort sett riktar sig till bor ju i Enköping och då kan jag ju liksom dela med mig av saker till dom direkt när jag är här. Jag skulle ju iofs kunna skriva om vad jag har för mig här borta, men jag måste ju spara lite att prata med Bea om när vi ses nästa gång. =) Vilket jag hoppas blir ganska snart eftersom jag styr kosan västerut på tisdag.

Jag hade ju tänkt skriva ett ganska upprört inlägg om folk som har åsikter om och dömer andra människor fast man inte har en jävla aning om vad man pratar om. Men jag märker nu att jag inte hinner det för snart börjar How I met your mother. Men jag får återkomma till ämnet. Påminn mig om jag glömmer bort det!

Gillar för övrigt inte att det läggs ut på Fb vilka låtar jag lyssnar på på Spotify. Inte för att jag skäms över min musiksmak utan för att jag vill bestämma SJÄLV vilka låtar jag vill dela med mig av på Fb. Så jag tog bort det helt enkelt. Tjolahopp!

I fredags var det förresten Jennys födelsedag och det firade vi med en utgång. Jäklar vad roligt vi hade, fru Pettersson och jag! Haha, det kommer bli en grym titel om jag skulle få för mig att skriva en bok om oss två. Hihi!

RSS 2.0