Sjukling och festbilder.

Det bästa med att ha en blogg är nog att man får klaga precis hur mycket man vill. Så håll i hatten nu för här kommer det: Fy bubblan vad sjuk jag är!! Jag har ont i hela kroppen, huvudet och halsen! Jag är antingen jättevarm eller fryser som en liten lort. Hostar gör jag också och snorar såklart. TYCK SYND OM MIG!

Så för att pigga upp mig själv lite så lägger jag ut lite bilder från lördagens fest på Kåren. Träffade många roliga människor och hade skitkul!


Mitt suddiga men grymma festsällskap Per. =)


Står och köar med Hatten och en okänd herre.


Inne på Kåren med Jiresjö och Hasses långfinger. :P


Darre! =)


Blev lite svårt att rikta kameran rätt mot slutet av kvällen. Hahaha! Men jag lyckades komma med på ett hörn iaf. :P


Coooolt!


Bettan, the superblogger!

Oj oj, fan vilken superbloggare man är då! Jag skriver ju så ofta nu för tiden så ni hinner väl inte med att läsa allt era stackare. :P Nääärååå, jag är dålig, jag vet. Man har man ingen lust att skriva så kan man ju lika gärna låta bli. Så tänker jag iaf!

Men idag har jag haft finbesök från Uddevalla, bror Johan och lille Hugo. Så trevligt så! Synd att det blev en snabbvisit, men det är ju bättre än ingen visit alls. =)

Nä fan nu skiter jag i det här! Har för mycket att tänka på just nu för att få ur mig ett något sånär roligt/vettigt inlägg.

Måste bara lägga till att man kan fan inte ha en bättre bästa vän än Jenny Larsson! Hon är awesome och jag är så glad över att hon finns i mitt liv. <3

Min nya kärlek och ny låtpolicy.

Titta vad jag köpte igår! Den här underbart söta kjolen är min nya kärlek. I LOVE IT!  



Visst är den fiiiiiin? Ska nog försöka hitta lite fler kjolar för det är väldigt snyggt och jag trivs så bra i det.

Ja annars så är det en vanlig hemmalördag. Sitter framför datorn i brist på bra tvutbud, äter lite choklad och grubblar lite över livet. Kommer inte fram till något vettigt dock... Sen lyssnar jag ju på musik också, men det gör jag varje kväll iofs. Appropå det så har jag bestämt mig för en sak. Jag ska sluta att lägga ut låtar varje gång jag skriver. Jag tänker bara lägga ut låtar som det är något extra speciellt med. Antingen att det är en något så in i helvete bra låt eller utav någon annan anledning. Blir lite roligare och lite mer exklusivt då. =)

Så jag kickar igång min nya låtpolicy med denna lilla sång: Gustaf Spetz – Hold Me Like You Used To En underbar låt med en annu mer underbar text. Lyssna!

Våga vägra rubrik!

Händelserik dag idag, eller ja förmiddag iaf. Upp i svinottan för att dra iväg till skolan och jobba med grupparbete. Gick väl ganska bra. Har upptäckt att jag är ett riktigt litet kontrollfreak när det gäller grupparbeten. Who knew...:P

När vi var klara med gruppen så gick jag till en datasal för att skriva lite på själva arbetet(där dök kontrollfreaket upp igen)och där träffa jag på Magnus och Hamza. Alltid lika trevligt med sällskap när man ska sitta och skriva och det kändes precis som den gamla goda tiden igen. :) SOM jag kan sakna den ibland! Det vore trevligt om kan kunde tänka på framtiden med samma varma känsla...


Känner att jag skulla behöva ta mig till Överby någon dag också. Mina skor är väldigt leriga och sönder efter lördagsnattens äventyr. Så ett par nya skor skulla sitta fint. Sen finna det ju en massa andra roliga saker att titta på också, kläder, nya gardiner osv osv. När jag tänker efter så har jag ju varit på väg till Överby jättelänge men det blir ju aldrig aaaaaaav. Fy så lamt av mig! Ska det vara så svårt liksom?!


Annars så funderar jag på att sätta mig i skolan och plugga imorgon. Men hur mycket av det jag funderar på är det som faktiskt blir gjort? Har inga exakta siffror men inte är det mycket iaf....

Kvällens låt: Foo Fighters – Everlong - Acoustic Version

Musikvideo och sol.

Nu när Bea har lärt mig hur man lägger ut klipp på bloggen så kommer jag inte göra annat. Bara så ni vet! Det här blir kvällens bidrag; Foo Fighters nya singel. Bra skit sörrö!



Det har varit väldigt fint väder två dagar i rad nu. Härligt! Idag var jag ned på stan för lite ärenden och det är så härligt med sol. Träffade på Hamza på vägen hem, så trevligt så! Var ju ett tag sen vi sågs nu så det fanns mycket att prata om. Vi får se om vi får till en träff nästa vecka kanske....

Melodifestival.

Kollade på reprisen av Melodifestivalen igår och kom fram till att Saade suger och det här var bäst:



Bra att pausunderhållningen är bättre än låtarna som tävlar. :P

Festbilder!

Igår var det fest, drog till Backstage med Bea. Som vanligt så hade vi lite förfest hemma hos mig först sen drog vi till BS vid halv elva tror jag. Grymt bra kväll var det iaf!


Bea efter en flaska vin. :)


Jag efter en flaska vin.


The partybruds!


På BS och jag är så het att hälften vore nog. :P


Tror minsann att vi börjar närma oss slutet av kvällen.

testing testing 3


rolig video igen

Lite shopping och helgplaner.

Jag hade tre stopp att komma ihåg idag när jag gick ned på stan, ICA, Hemmakväll och Systemet. Och ändå så lyckas jag glömma det viktigaste, nämligen Systemet. Så det blir till att pallra sig ut imorgon igen. Så trist....

Hittade iaf lite smått och gott på stan. Köpte en duschkräm på Apoteket som doftar så gott att jag vill gifta mig och skaffa barn med den. Sen hitta jag två baslinnen på Gina Tricot, ett svart och ett rödoranget. Kan vara bra att ha till våren/sommaren. Linnen kan man ta mig tusan aldrig få för många av!

Så imorgon är det Backstage med Bea som gäller. Kvinnan är ju gräsänka i helgen så då måste vi passa på att gå ut och slarva lite. Var längesen jag var på BS så det ska bli kul. Skönt att låta Kåren vila lite. MEN som alltid vid utgång så kommar vi till den stora frågan; vad sablarns ska man kläda på sig för något??? Vill ju såklart allra helst ha min svarta kjol som för närvarnade befinner sig hemma hos mamma och pappa, typ 30 mil härifrån. Nedrans otur! Jaja, jag hittar väl på nåt...


Film vs bok och creepy natt.

Såg mig en liten film idag sådär mitt på dagen och mitt i veckan. Crazy! "Eat, pray,love" var iaf filmen jag såg och jag blev lite besviken. Den är ju baserad på en utav mina absoluta favortiböcker så jag tänkte att jag måste se den. Men boken är ju sååååå mycket bättre än filmen! Filmen gick aldrig ned på djupet på det allra viktigaste med boken, den var för ytlig helt enkelt. Och då missar man ju hela poängen och budskapet som kommer med boken. Nä, läs boken istället för att se filmen!


Idag vaknade man upp till snöoväder också. Charmigt! Man gör fan samma misstag varje år, nämligen att börja hoppas på vår alldeles för tidigt. Så där fick jag på käften för min "Våga vägra vinterjacka"-kampanj.


Ja just det! Nu ska ni få höra något creepy. Inatt sov jag inte bra alls och vaknade tre gånger och hade svårt att somna om. Men lyssna på det här! Första gången jag vakna så var kl. 3.33. Andra gången så var den 4.44. Och som ni säkert har räknat ut vid det här laget så var klockan när jag vaknade tredje gången så mycket som 5.55! Jag trodde fan inte mina ögon när jag kollade på klockan! Läskigt...

Och vad betyder nu detta? Varför vaknade jag på just de här klockslagen? Ja, jag vet inte! Var en väldigt konstig och orolig natt överhuvudtaget. Eftersom jag numera sover på golvet så kanske min kropp tror att jag har gått och blivit luffare och väcker mig därför en gång timmen så att jag ska kolla att ingen har snott mina grejer. Måste fixa min säng...

Kvällens låt fick jag av Bea: Slipknot – Snuff I like it a lot!

Middagsdejt/terapi.

Idag har det inte hänt mycket minsann. Man jag käkade middag med Bea och öste ur mig allt som jag hade att säga. Vad skönt det var att få prata med någon och hon är ju så klok min fina Bea. Så nu kan jag släppa det jag har gått och grubblat på och gå vidare. Skönt! Orkar inte med all drama som vissa människor skapar.

Ja nä, så var det med det.... Hahaha, fan vad värdelös jag är! Har jag verkligen ingenting mer att komma med? Jag är inte så bloggig av mig nu för tiden märker jag. Jag är ledsen Jenny, du kanske får hitta nåt annat att läsa på dass. Hahaha!

Kan ju dela med mig av en bra låt iaf. Summer Fiction – By the Sea En trivsam liten truddelutt.


Trasig säng och fläskläpp.

I´M BACK!!

Igår blev jag hemskt festsugen och det var ju meningen att vi skulle festa med klassen men det blev inte av. Så handlingskraftig som jag är så ordnade jag festsällskap ändå. Har jag väl ställt in mig på fest och inhandlat vinflaskan så finns det ingen återvändo. =)

Och kvällen blev både bra och dålig. Hade jätteroligt på Kåren och träffa många roliga människor. Men samtidigt så fanns det lite mindre trevliga element också... FOLK!! Åh, vad jag skulle vilja avreagera mig här! Men det känns inte så passande. Vilken tur att jag ska träffa Bea imorgon så jag kan avreagera mig på henne istället. ;P Kan ju sammanfatta kvällen såhär: Trasig säng(igen), fläskläpp och min nalle heter numera Karl-Bertil. =) 


I fredags så hyrde jag "Despicable Me" också och vad bra den var! Den var så mysig och roligt. "It´s so fluffy!!" HAHAHA! Så den kan jag verkligen rekommendera. :D


Kvällens låt: Rihanna – What's My Name? 

Do the lista.

Kör en lista också medan jag ändå är igång. Denna har jag snott från Jenny. =)

HAR DU NÅGONSIN...

sovit i någon annans säng?
Ja, vaddå? Kan man sova i sin egen säng efter en kårfest?

hånglat på en bio?
Nej, och nu är man för gammal för sånt...

hånglat i skogen?

Ja, det har jag säkert.

sovit naken?
Ja, men jag gillart inte! Jag säger som Jenny, man känner sig så naken då. ;)

kört över hastighetengränsen?
Nej, har inget körkort. Har däremot åkt med en taxichafför som körde alldeles åt helvete över hastighetsgränsen! Hej hej nära döden-upplevelse!

målat om ditt rum?
Never!

dumpat någon?
Njaaaa, det beror på hur man ser det....

stulit pengar från en kompis?
Nej vet nån va!

hoppat i en bil med folk du just har träffat?
Nej, jag steg in i bilen lugnt och försiktigt.

varit i slagsmål?
Nope!

smugit ur ditt hus?
Nä, jag bodde på landet när jag var yngre. Vart ska jag gå liksom? 

haft känslor för någon som inte känt detsamma?
Ja, och det var ingen höjdare...

hånglat med en främling?
Finns inga främlingar på fyllan. Då är alla vänner med varandra! :P

älskar eller saknar du någon nu?
Alltid.


Vill ha!

Jag kan riktigt höra hur kläderna ropar mitt namn. "Jessica, kom och köp mig snälla!"









Och när vi ändå är inne på det jag vill ha....


Mmm, tänk dig han med smör på.... =)

Sur som satan!

Måste bara ta mig till Indiska snart. Har sett jättemycket snygga klänningar och kjolar på deras hemsida. Skitsnygga! Måste ju uppdatera vår/sommargarderoben lite. =)


Ja, just det! En annan sak också. JAG BEHÖVDE JU INTE GÖRA TENTAJÄVELN I FREDAGS! OCH LÄRARHELVETET SÄGER INGENTING! Säger någon att man ska göra EXTRAuppgifter så tolkar man ju det som att det är just EXTRA och inte ISTÄLLET FÖR som hon skulle ha sagt. Jag som hade sån jävla panik över att hinna med allt och så visar det sig att jag gjorde hälften av jobbet I ONÖDAN! Är det så svårt att kläcka ur sig "ni behöver inte göra tentan"?! FOFF!!!

Nu gick ju tentan åt helvete, så på så sett är det ju bara bra. Men va faaaaan liksom.... Men den här gången var ju läraren betydligt TYDLIGARE i sina instruktioner så nu vet jag vad som gäller den här delkursen. BARA våra spec.uppgifter och grupparbetet. INTE tentan.

RSS 2.0