Ny rubrik! Tjohoo!

Har inte uppdaterat bloggen sen Sundsvall brann ser jag. Men jag har ju varit i kära lilla Enköping, då sitter man ju inte och hänger framför datorn. Man hänger framför tv:en.

Har iaf haft det jättebra i Enköping och ska skriva mycket mer om det en annan dag. För just nu är jag alldeles för trött. De var visst ett litet tåg som kände för att var 1,5 timme försenat nämligen.... *morr*

Nu ska jag gå och lägga mig i MIN EGEN säng. Ska bli jävli gött!

God natt!

Beas möhippa!

Imorron åker jag till Enköping! Tjoho! Ska bli så kul att få vara där ett par veckor och bara umgås med familj och vänner. Att träffa Beas familj i helgen gjorde att jag började sakna min egen familj jättemycket!

I helgen var det dags för Beas möhippa i Göteborg. Den blev jättelyckad! Vi var ett så härligt gäng och Bea verkade nöjd, och det är ju det som räknas. =) Men nu tänker jag inte skriva något mer om vad vi gjorde för det vill jag berätta själv sen. Det får inte bli så att jag börjar berätta och får ett "Ja, jag vet. Läste det på bloggen." Men lite bilder kan jag bjuda på! ;)


Huvudpersonen i sin fina krona.


Brunch och presentöppning.


Skönsång i studion.


Häng i parken. Bea och Jennie.


Erika och Therése.


Therése och Kathrine.

*Fyndig rubrik*

Oj, oj, oj! Nu är det mycket tankar som snurrar i huvudet och humöret går upp och ned som en jävla jojo. Man är ju glad för att det är sommar och allt vad det innebär, men fan vad osäkert allting är. Vem är jag? Vad ska jag göra? Var ska jag göra det? Vem VILL jag vara och vad VILL jag göra? Inga dåliga frågor att grubbla på må jag säga! Har en tendens att bli väldigt existensiell framåt småtimmarna genom att ifrågasätta typ ALLT. Och inte kommer jag fram till mycket heller... Ja jösses... Det är nog därför jag drömmer så sjuka och röriga drömmar nu för tiden. Hjärnan har mycket att sortera på nätterna. Men jag försöker verkligen att inte grubbla för mycket!

Nåväl, annars är det väl braaaa... Är ju sjukt varmt nu för tiden. Och inte så där varmt som man vill ha det utan sån molnig och äckligt klibbig värme som kryper in i ben och märg. Fy bubblan! Och då får ju undertecknad den klockrena idén att städa lägenheten. Det blev ju inte MINDRE klibbigt om man säger så....

Sitter här och hoppas på att Jenny kommer hit till Fallens dagar också. Skulle vara grymt kul och det är ju faktiskt lite av en tradition nu. =) Hoppas, hoppas, hoppaaaaas!!!

Dagens bästa är förresten "Bored to death" på SVT1. Det är sååå roligt! :D:D

Festbilder Kåren 4/6-11

Ja jävlar vilken fest det var igår! Hade sååååå kul!! Måste bero på mitt grymma festsällskap. =) Började med förfest hos Per med Per och Johan. Sen ned mot Kåren där vi mötte upp Tobias och fick köa i typ en timme. Tur att det var så skönt väder. Sen fest inne på Kåren, dansade och träffade massa roliga människor.Efter stängning så blev det en lite vinglig promenad hem till Per för lite efterfest med mitt goa festgäng. Helt perfekt fest!! Här kommer lite bilder iaf, några är lite suddiga men det ska festbilder vara. ;)


Köa köa!
Äntligen inne!Efterfest!Sommar, sommar och sol!

Nu är det juuuuniiii! Tjohoo för att det är sommarmånad! Tänkte jag skulle dela med mig av en liten tvångstanke som jag upptäckte att jag hade när jag vände blad i min lilla almanacka. När jag skulle vända blad så såg jag att jag hade glömt stryka över 30 och 31 maj. Då var jag TVUNGEN att göra det innan jag bytte månad. Annars känns inte maj månad helt avslutad. Fullkomligt logiskt eller hur?

Blåmärket som min kära säng gav mitt smalben ser nu inget annat än groteskt ut. Och jag inser nu att det inte kommer hinna gå bort till på lördag heller. Schnyyyyyggt... Appropå lördag så lutar veckans kläddilemma åt klänning. Hittade ju en så fin liten vit kofta att ha till på Överby idag. Blev himske tjusigt ihop!
 

Annars då? Jooodå, det rullar på sö... Huvudet upp och fötterna ned... Mmm, så är det....
 

Lägger ut en låt också, bara för att den är så skön. Magnus Weideskog – Nitroglycerin

RSS 2.0