Äsch!

Skulle hemskt gärna vilja vomera lite nu tack. Det illamående som jag just nu upplever vill bara inte gå över. Inte kul.

Har överhuvudtaget en väldigt konstig känsla i kroppen. Känner mig nervös och rastlös, men ändå inte på nåt sätt. Glasklart, eller hur?

Nåväl, imorgon är det heldag i skolan så en god natts sömn skulle inte alls vara i vägen. Fast det värsta med heldag måste ju ändå vara lunchen. Vart tar man vägen på lunchen? Försöka nässla sig in i nåt gäng som ska käka ihop eller gå hem och ensam peta i sig två sorgliga mackor och lite juice? Det beror ju lite på vad man är på för humör också. Men jag misstänker hur det kommer att bli... :P

Ja, det är inlägget hade jag ju lika gärna kunnat strunta i känner jag. Men nu orkar jag inte sudda, så det får va...

Bilder!

Oj oj! Här har dert varit bloggtorka minsann. Är nog bäst att jag vattnar med lite bilder från igår då. Hade en grym kväll på Kåren! :D 


Rock on för fan!


Heavy metal baby!


Suddig men snygg. ;) Skål!

Tentan och låttips.

Nu ger jag upp! Kommer ändå inte att få in något mer i huvudet nu. Har ju tenta imorgon om hjärna, nervsystem, sömn, perception och annnat diverse bröt. Men går det åt helvete så vet jag att jag har gjort mitt bästa iaf. Skulle hjärna(hihi) göra något annat imorgon än att skriva tenta men nu är det som det är. Får trösta mig med att jag har en lunch med Bea att se fram emot. =) Japp lunch, inte fika. Ni läste rätt. Crazy times! 

Hmm... Vad mer, vad mer...

Ja jag kan ju bjuda på en lite låt.  Erik Hassle – Are You Leaving Erik Hassles nya låt som är skriven av Martin Sköld och Jocke Berg från Kent. Då kan det ju inte bli annat än bra.=) Det är dom som har gjort alla låtar på kommande hans kommande skiva. Ska bli mycket intressant att lyssna på.

 


Tentavecka och lördagsplaner.

Nä, fan tentaveckor är inte att leka med. Känner mig alldeles grötig huvudet och får ingenting gjort förutom att plugga. Vilket är bra iofs men allt annat blir ju lidande. Lägenheten ser förjävlig ut med klädhögar, dammtussar och diskberg. Känner mig sliten som fan med håret på halv sju och smutsiga mysbyxor.

Ska bli så jävla gött att få göra sig festsnygg på lördag! Åh, vad jag ser fram emot lördag! Jag ska sova länge och sen bara ta det lugnt. Sen blir det dags att dra igång lite go musik och hoppa in iduschen, knäcker naturligtvis den sedvanliga duschcidern. :) Sen drar uppdrag "Göra Jessica festfin" igång. Så småning om så dyker Bea upp för lite förfest innehållande lite drinkar och mycket tjöt. Eller var det tvärtom.....? Sen blir det dags för en grym kväll på Kåren med dans och sköna människor. Bea har sagt att det kommer bli en grym kväll så det är väl bara att tro på henne då. Hon var iofs något alkoholpåverkad när hon sa det men in vino veritas. ;) Vill att det ska bli lördag ögonabums!  

Och städa! Städa, tvätta och färga håret ska jag göra på fredag efter tentan. Har nog aldrig sett fram emot att få städa så mycket som jag gör nu. :P Hittade en skvätt vin i kylen också som jag tänkte njuta av på fredagkväll framför tv:en. Tragiskt att dricka vin ensam framför tv:en? NEJ! Det är banne mig en rättighet efter en jobbig tentavecka! Så det så!

Nä, nu orkar jag inte få ur mig någor mer vettigt. Haha! Som om jag någonsin får ur mig något vettigt på den här bloggen. HAHA!

HAHAHAHA!!

Diverse inköp.

Sitter här och är något så överjävligt sugen på choklad! Frågan är då om mna ska orka pallra sig ut i minusgraderna för att handla detta bruna guld? Då måste jag gå nu isf, för kl 20 börjar tv-kvällen och håller på ända till midnatt. Göttans!

Mitt klädproblem inför helgen är löst nu också. Sax och måttband och vips så har man en outfitta klar inför hårdrocksfesten. Simsalabim ba!

Var på stan en sväng igår och köpte mig ett par jeans minsann. Hittade ett par som kunde ersätta mina sönderfallande älsklings-baggy-jeans. Det var därför jag kunde klippa sönder det gamla paret. Så bra det löste sig då! Som slutet på en sagobok.

Var ned på stan idag också och handlade nödvändigheter så som trosor, strumpor, tandborstar och Flux. Har också under de senaste två dagrna lyckats inhandla två läppglans och INGET utav dom såg ut som jag trodde när man slafsat på det på själva läpparna. Ett utav dom var rätt fint ändå men det andra såg ungefär ut som att man hade slickat sig om läpparna. Och den looken kan man ju i allra högsta grad få till gratis. Hm! Satans ofog!

Och nu är ju klockan snart 20 så inte hinner jag gå och köpa någe choklad nu heller. Attans! Dumma blogg att distrahera mig!

Tv och omöjliga ord.

Två tvpremiärer idag; Big Brother och The Walkning Dead. Och ja, jag kollade på båda. Big Brother kan man ju inte säga så mycket om efter bara ett program egentligen. Men jag ska börja följa det iaf så får ajg se om det är nåt att ha. Kan ju säga att norrlänningen är skönast så här lång iaf. :)

Sen har vi The Walking Dead. Det kommer jag definitivt följa iaf! Jag satt på helspänn hela avsnittet och önskade ibland att jag inte att ENSAM i soffan och tittade. Hua! Ska bli väldigt spännande att se hur det hela utvecklar sig.


Har inte hänt så mycket idag, har mest pluggat och slitit mitt hår över engelska ord jag inte förstår. Mycket frustrerande. En text blir ju lite lättare att ta till som om man fucking förstår vad som fucking står! Typ. Ska träffa mina pluggpolare imorgon så förhoppningsvis kan dom hjälpa mig lite.


Och vad det gäller mitt politiska dilemma så har jag ingen slutsats än. Jag måste göra lite mer efterforskningar innan jag kan ta ett beslut. Om jag nu kommer att komma fram till nånting överhuvudataget.... Den som lever får se!

Tjing!

Salig blandning.

Hej hopp i lingonskogen!

Fick precis fyllesms från Bea, brukar få det när hon är hemma och träffar familjen. Hehe. Hon e rolig hon!

Annars har det varit en ytterst händelselös dag. Lyckades dock snubbla över en rätt bra film på 5:an mitt på dagen. "Stockholm boogie" hette den, en svensk komedi. Har aldrig hört talas om den förut men den var faktiskt bra, rolig. Gillar när man stöter på nånting av en slump som man inte känner igen och så visar det sig att det är riktigt bra! Om det nu är en slump......


Sen har jag börjat ifrågasätta var jag egentligen står politiskt. Jag kanske inte riktigt är det jag tror att jag är. Men jag håller på att läsa på om saken och återkommer senare med en slutsats. Vilken cliffhanger va?


Kollade på Melodifestivalen ikväll också, men jag har inte så mycket att säga om låtarna. Det var rätt så tamt. Bäst ikväll var ju Lena Philipsson och hon var ju inte ens med och tävlade. Men jäklar vilken kvinna! Bra artist och snygg som fan! Gillar henne skarpt!


Dagens låt: Bob Sinclar – Rainbow Of Love (feat. Ben Onono) - Radio Edit Även denna sång kommer från Beas Party party-lista. Blir så glad av den. :D


Långsamma shorts och soft seminarie.

JAG HAR FÖRÄTIT MIG! Och på godis också så jag känner mig alldeles skakig i kroppen. Inte bra. Inte bra alls.


Her beställt ett par jättesnygga jeansshorts från Ellos. Och så tänkte jag att jag skulle ha dom över svarta strumpbyxor på hårdrocksfesten nästa lördag. Ja, trodde jag ja! "Leveransdatum 25 mars". Pfft! Så nu blir det till att tänka ut nåt annat...


Seminarium idag och det var det softaste seminarium jag varit med om. Softare än bomullsrondeller! Läraren prata en stund, sen såg vi på film, sen fika vi och SEN diskuterade vi. I 40 minuter! Haha! Ett seminarie i min smak. Hade en jävligt skön grupp också så det hela gick ju som en dans. =)


Dagens låt hittade jag på Beas Party party-lista. Alexis Jordan – Happiness Man blir nå hemskt festsugen av den! :D

Not much blogging when I´m plugging.

Har suttit och pluggat hela kvällen så det enda jag kan få ur mig är följande:


Fan vad trött jag är....


OCH


Världens, just nu, finaste låt: John Butler Trio – What You Want - Live 


God natt...

De e metal!

Hubburu hubburu!

Fick mina efterlängtade pengar idag. Yey! Så skönt att kunna gå och handla utan att tänka på om man har råd med en liten bit kassler eller inte. OCH jag kan äntligen köpa hårfärg! Fast då är ju den stora frågan om jag ska färga håret ögonbums eller om jag ska vänta och vara nyfärgad till nästa helg? Hum hum...

För nästa helg är det fest! Behöver jag ens skriva vart? Nä, tänkte väl det. Det är iaf hårdrockstema så Bea och jag ska klä oss enligt temat tänkte vi. Så undan med peacemärken och blommönster och fram med dödskallar och svarta kläder! Kommer bli awesome! Nu gäller det bara att komma på en bra och, icke att förglömma, rockig outfit. Som den oskuldsfulla och väna varelse jag är så har jag inte så mycket nitar och dödskallar i garderoben. Piskor och handklovar, men inga nitar och dödskallar.   


Dagens låt: Marilyn Manson – The Beautiful People För att komma lite i stämning. =)




Härliga tider!

Good times my friend! GOOD TIMES! Jag har nämligen fått mitt studiemedel för vårterminen beviljat. Inte en dag för tidigt! Så nu är det bara att vänta på att lilla kontot ska få sig ett rejält uppsving! =)

Kände mig ovanligt tillfreds med mig själv idag. Och det hör inte till vanligheterna, så jag var tvungen att ta en bild för att dokumentera det hela.  


Ja, ni ser ju hur jävla glad hon e! Om ni undar vad det är som sticker ut från huvudet så är det en fin liten rosefett som sitter på mössan. En himske spretig sådan.

Tänkte också bjussa på en mycket bra låt: John Butler Trio – What You Want - Live Lyssna för bövelen!

Nu är det snart Couger Town. Är bästa att bänka sig i soffan så inte den bästa platsen blir tagen.

See ya!


Alla hjärtans dag och ordvitsar.

Idag är det Alla hjärtans dag. Och jag tänker INTE sitta här och skrävla om hur värdelös den dagen är när man är singel eller ironisera om alla kärlekspar där ute som köper choklad och blommor till varandra. NÄ, det är alldeles för förutsägbart!

Istället tänkte jag bjuda på lite roliga(dåliga?) ordvitsar.  Mycket nöje!

- Vet ni hur man ser att en bil kommer från Jamaica?
- På reggaestreringsskylten.

- Hur kom du in på brädgården?
- Jag plankade!

- Vet du ve som är psalmbokens bästa narkosläkare?
- Nej.
- Det är Glenn!
- Vilken Glenn?
- Glenn söver sjö och strand.



Fniss fnass!  


Musikblogg och en liten tävling.

Har varit på jakt efter en bra musikblogg ett tag nu. Och nu har jag äntligen hittat en! http://www.weallwantsomeone.org Jättebra om man, som jag, vill ha tips om ny och bra musik. Bloggen beskrivs så här av författaren: 

"We All Want Someone To Shout For is a New York City based music blog founded by Will Oliver in the summer of 2008. I started the blog as a seventeen year old with a passion for music. It started out as a way for me to show my friends what music I was listening to. It grew into something bigger.
     The blog is built around my love for new music. As a result you can expect to find coverage on all the freshest music that indie rock has to offer."

Håller just nu på att plöja igenom hans lista på de 100 bästa låtarna från 2010. Bra skiiiiit! Så gå in och ta en titt vettja. =)


Sista avsnittet av Sherlock idag och jäklar i min lilla låda vilken cliffhanger det blev! Och självklart var det sista säsongen också. Surt! Men inte lika surt som det var för bror Johan som trodde att han bara behövde vänta en vecka på fortsättningen. Hehe. Dubbelsurt!


Lyckades vricka foten idag också. Och inte nog med det! Jag lyckades göra det stillastående också! Jag borde få medalj för den bedriften.

Appropå fötter så har jag röda strumpor på mig idag. Och varför har jag det då? Ni får följande alternativ att välja mellan:  
A) Jag ser fram emot morgondagens Alla hjärtans dag så mycket att jag redan kvällen innan ville bekläda mina fötter i kärlekens färg.
B) Jag har mentalt fastnat i tiden och tror att det fortfarande är den 24 december.  
C)Jag är en rödstrumpa.  

Jaaaa, vad tror ni? Kluuurigt va?  

Kulturlördag.

Bra musikdag idag! Har upptäckt ett nytt band, The Gaslight Anthem.




Skitbra band! Jag gillar verkligen sångaren Brian Fallons röst och sen skadar det ju inte att han är snygg som få också. ;) Älskar verkligen att hitta nya bra musik som håller flera skivor igenom. Det här är bästa låten hittills: The Gaslight Anthem – The '59 Sound
Och här är ett klipp på när dom gör låten med självaste Bruce Springsteen. Låten blev ju inte sämre direkt... =)
http://www.youtube.com/watch?v=Ul0XCTeJx_o Klicka och njut! Speciellt du pappa Bo jag tror du skulle gilla det här. =)


Ingen Melodifestival blev det ikväll heller. Och tur var väl det efter det man har hört om det. Var tydligen ingen höjdare. Bara tanken på Chrille Sjögren som sjunger "Life on mars" ger mig utslag. Som kliar nåt så jävulskt. 

Nä, jag tittade på Klungans föreställning "Det är vi som är hemgiften" istället. Det var bra, kanske lite ojämnt dock. Men det som var roligt var å andra sidan väldigt roligt. "Dra åt helvete vad han tvålade till mig!" HAHAHA!!


Är lite trött på musiken som ajg har i min Mp3-spelare, men jag måste lyssna på nånting när jag går och handlar. Så idag blev det P3 och Humorhimlen. Det var väldigt roligt! Speciellt en gammal sketch med Hasse å Tage som jag skrattade högt åt några gånger. Mötande människor tittade lite konstigt på mig... Men va fan, det får man bjussa på! :D





Motvinden och Beskyddaren

Nä, nu blir jag lite rädd för mig själv... Var helt säker på att jag skrev ett inlägg igår! Men tydligen inte...

Idag har det iaf varit snöstorm här i Trollis. Friskt och fint att promenara till Hemköp. Inte lika roligt hem dock för då kom den berömda motvinden på besök. Motvinden är en gammal bekantskap som jag lärde känna på den gamla goda Benalatiden. Motvinden kom då på regelbundna besök varje gång man cyklade in till stan. Oavsett vilket håll man cyklade ska tilläggas. Det slog ta mig tusan aldrig fel!


Lyckades få till lite hemmaplugg idag också. Läste en hel artikel på engelska utan att bli rastlös och ge upp. Det hör inte till vanligheten kan jag säga. Jag är nästan odrägligt nöjd med mig själv. =)


Till slut så måste jag bara dela med mig av en helt fantastisk låt.  Kent – Beskyddaren  En av många favoritlåtar jag har med Kent. Det bästa med låten är texten, den är klockren. Han är en jäkel på att skriva texter den där Herr Berg! 


Beskyddaren

Text: J. Berg
Musik: J. Berg

Jag ville vara speciell
jagad smal & glansigt blek
men med fläckar är Jag född
Jag hade nästan glömt
Jag ville vara spirituell
En gnistrande personlighet
men det kräver att man har
gener & anlag
och det har inte Jag

& det tar 100-tals år
att dölja felen
Jag är ljusår ifrån
vanställd & skelögd
& det svider som klor
som nya munsår
Ett tredje klass får
när alla lyssnar på dig
Kan du beskydda mig?

Jag ville bara fly från mig själv
skära bort min otillräcklighet
men med fläckarna jag glömt
är redan dömd
Jag ville vara intellektuell
Berest, belevad äckligt ung
men arvet väger tungt
Gener & anlag
Allt var ett misstag

& det tar 100-tals år
att dölja felen
Jag är ljusår ifrån
vanställd & skelögd
& det svider som klor
som nya munsår
Ett tredje klass får
när alla lyssnar på dig
Kan du beskydda mig?

Kan du beskydda mig?
Kan du beskydda mig?
Kan du beskydda mig?
Snälla beskydda mig





Tänkvärt!

Bra budskap man växte upp med! :P



Bröllop.

Sitter och kollar runt efter nån fin klänning att ha på Bea och Criis bröllop i juli. Vet ungefär vad jag vill ha så det gäller att hitta det också. Hittade den här på Bikboks hemsida och det är typ en sån jag vill ha fast inte axelbandslös. Vill inte gå och dra i klänningen hela kvällen. Fin va?



Blev genast mycket förtjust i mönstret och färgen, ja hela stilen egentligen. Så nu gäller det att hitta nåt liknande bara. Tror det skulle kunna bli jättesnyggt med lite festliga smycken till och hår och smink fixat.  Är verkligen min stil! =) Vill gärna ha en klänning som jag kan ha användning för efter bröllopet också.  

Ser verkligen fram emot det här bröllopet, ska bli så kul! Och nu är det ju faktiskt bara ett halvår kvar. =) Har aldrig varit på en tjejkompis bröllop förut så det känns lite extra speciellt. Tidigare bröllop har ju varit familj eller släkt och då "måste" dom ju bjuda en, om ni förstår vad jag menar. Att bli bjuden som vän är en helt annan sak, jag känner mig lite hedrad faktiskt. =)

Fika.

Har spenderat stor del av dagen på cafét i Odenhuset med Bea. Tjötade om allt mellan himmel och jord under ungefär 4 timmar. Är fascinerad över hur vi lyckas gå från ett ämne till ett helt annat. Det gäller att hänga med i svängarna! ;)


Mitt söta fikasällskap. =)

Är för övrigt mycket förtjust i Lena Philipssons nya låt. Lena Philipsson – Idiot  Shake it baby!

Mer listor åt folket!

För att jag inte har nåt vettigt att skriva och för att det är så roligt så kommer här en till lista med roliga frågor. =) Den här har jag helt ogenerat snott från Jenny.

Namn - Jessica

När vaknade du imorse? - Det vore fel att kalla det "imorse". Kl. 14 gick jag upp iaf. Somnade väldigt sent, eller tidigt...

Har du någonsin åkt buss i pyjamas? - Ja, varje torsdag kl. 12.48.

Är du hundrädd? - Ja, men inte lika mycket som förut tack vare lille Bellman. =)

Vad föredrar du för mönster? - Flower power!

Skulle du kunna äta levande sniglar om du skulle få 1 milj för det? - Ja, skulle antagligen spy som en hund men det kan det väl va värt.

Tycker du att danska låter roligt? - Roligt å roligt. Det låter grötigt.

Tror du på spöken? - Japp.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Ja, folk säger ju att dom varit med om det. Så vem är jag att säga emot?

Vilken färg har dina skor? - Svarta

Vem kysste du senast? - Niklas. Den här frågan är med på varje lista och jag har ett nytt svar varje gång. Haha!  
Stabiiilt!

Vem kramade du senast? - Hmm, låt mig tänka... Jo men det var nog Magnus faktiskt. Om man nu kan kalla det för kram...

När såg du din bästa vän senast? - Den 9:e januari kl. 13.20. Typ... ;)

Din favoritfilm? - La vita e bella.

Gillar du hästar? - Varken gillar eller ogillar.

När drack du alkohol senast? - 22:a januari på Ronja och Björns inflyttningsfest.

Är du oskuld? - Nej.

Ditt favoritband? - Kent!

Thåström eller Håkan Hellström? - Hellström

Var är dina syskon just nu? - Inte vet jag. Dom är väl hemma kan jag tro.

Vilken är den senaste låten som fastnat i ditt huvud? - Try again med Dilba 

Är du vig? - Bara i fingrarna

Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Definiera "tillsammans"... Näää då, det har jag inte.

Vilken vän vet mest om dig? - Det står nog lika mellan Jenny och Bea.  

Vem är den perversaste person du känner? - Hamza!

Favoritdryck? - Blir nog Cola.

Favoritdryck innehållandes alkohol? - Nåt slags vitt vin.

Har du haft oskyddat sex? - Hrm, det kan ha hänt ja... Utomordentligt korkat för övrigt!

Vart vill du resa innan du dör? - USA och Japan.

Så där ja! Nu ska jag gå och handla mat. Hamburgare blir det idag, mumsfilibibblan!


Deltävling 1

Jahopp, då var spektaklet igång igen, Melodifestivalen alltså. Tänkte försöka mig på att tycka till lite om kvällens deltävling.

Bäst var "Try again" med Dilba. Skön låt som kommer köras på nästa förfest. Synd bara att hon såg så fruktansvärt uttråkad ut på scenen. Tror det var därför hon inte gick vidare.
Dannys låt var helt okej den med. Kommer säkerligen att spelas på Kåren i framtiden och då är jag inte den som sitter still.

Sämst var nog Jenny Silver. Åh, vilken tråkig och förutsägbar låt! Hade väldigt höga förväntingar på henne eftersom jag älskar den låten som hon tävla med förra gången hon var med. Nä, vet nån va!

Programledarna tycker jag skötte sig bra, inga större pinsamheter.

Pausunderhållningen med Peter Stormare vet jag inte riktigt vad det var. Skulle det vara roligt? Det var det iaf inte tycker jag. Är inte heller överförtjust i Nanne heller och det gjorde ju inte saken bättre att hon fullkomligt slaktar en av tidernas bästa ballader. Hua!

Så för att sammanfatta så blir det väl godkänt ändå. Satt väl inte klistrad vid tv:en men jag slog inte heller om till nåt annat.

Spökerier och Schulman.

Nä nu spökar det! Eller så har Spotify fått fnatt. Den byter nämligen låtlista av sig självt, ganska irriterande. Väljer jag en lista så vill jag gärna lyssna på den också. Gamle Spottan kanske tycker att jag har dålig musiksmak... Näää förresten, det är nog mer troligt att det spökar.


Idag var jag ju och lyssna på Alex Schulman på skolan. Det var mycket bra och roligt! Jag gillar hans lättsamma och jordnära stil. Gillar honom mer och mer och måste därför läsa hans böcker så snart jag bara kan. Ska nog skicka efter dom så snart jag får pengar.






Tant Josabetth.

Har precis tjötat i telefon med pappa Bo i typ en timme tror jag. Torsdagssamtal från far har varit standard sen jag flytta hemifrån. Ett mycket trevligt inslag i vardagen. =) Ikväll hade vi mycket att avhandla så jag är alldeles varm om lillörat mitt.

Och pappa! Här är låten jag prata om! Aretha Franklin – Until You Come Back To Me [That's What I Am Going To Do] Lyssna ögonabums och njuuuut! =)


Idag var jag ledig så jag passade på att städa ordentligt. Inte bra för min stackars rygg som jag redan hade ont i. Aj aj! Men rent och fint blev det iaf! Ja, förutom under de möbler som jag inte orka lyfta på då såklart.


Är ledig imorgon också och då ska jag gå till högskolan och lyssna på Alex Schulman som ska föreläsa om nätverkande. Jag gillar honom så det ska bli mycket intressant. Efter det ska jag gå och handla mat och nå gottis till kvällen och sen gå hem och bara vältra mig i fredagsmys. Jag har nämligen hittat min fredagsmyskänsla igen, den låg under den gigantiska tvätthög som jag tänkte ta tag i imorgon.

Morgondagen kommer bli precis så som jag vill spendera dagarna när jag blir pensionär. Gå på någon bra föreläsning, handla lite god mat, kanske ta en promenad och sen bara ta det lugnt. Låter inte så dumt va? Ja ni hör ju. Jag är ju redan en riktig tant och det står jag för!  Jag tittar på "Go kväll" ibland också bara så ni vet. =)


Favoritord.

Satt och googlade runt lite i min väntan på att The Pacific ska börja. Och så hitta jag det här roliga sidan: http://www.braord.se/ En mycket bra sida om man, som jag, är förtjust i gamla ord och uttryck. Här kommer några favoriter, för mig både gamla och nya. =) 

Aker - bitter

Debacle(uttalas debackel) - motgång, misslyckande.

Drasut - lång och lat person

Erbarmlig - usel

Ilahullen - girig, tar sista mumsmumsen ur lådan (Gillar nog själva förklaringen bäst. :D)

Invektiv - förolämpande ord

Kolifej - fest, kalas

Skuffelse - besvikelse (Mitt favoritord för tillfället. :D)


Så nu kan ni utöka era vokabulär med lite sköna ord. Appropå ord så fick jag till en bra felsägelse här om dagen, nämligen "berval misshandel" skulle självklart vara verbal misshandel. Tur att ingen hörde...


Tisdag! Inte onsdag!

Det är tisdag idag. TISDAG! TIIIISDAAAAG! Inte onsdag som jag har gått och trott hela dagen. Inte undra på att det inte var nå The Pacific på tv idag.

Har egentligen inget vettigt att skriva om(som om jag nånsin har det....)så jag tänkte ta en liten bild på mig själv och lägga ut. Men jag såg hemskt sleten ut på alla bilder så det tror jag vi tar och skiter i.

Nu ska vi se, vad har jag gjort idag egentligen? Jag skrev klart kompletteringen till förra hemtentan. Sen gick jag till skolan för att maila iväg skiten. Fråga mig inte varför jag var tvungen att gå till skolan och göra det. För då kommer jag börja skriva ett långt och rabiat inlägg om min odugliga dator. Så gör inte det snälla.

Sen gick jag till stan för att handla mat och inne på Oden träffa jag på Magnus, Susann och Hamza. Så det blev lite tjöt på Max. Vi gjorde upp en massa planer som vi sen konstaterade aldrig kommer bli av. Så jobbar vi!

Sen gick jag hem och lagade pastasås med kyckling á la Bea, blev mycket gott. Kvällen i övrigt har gått åt till dator och tv som vanligt. Har så smått börjat planera min nästa Enköpingresa också, vi får se när det blir. Ja, det var min dag det. Mer spännande än så här kanman ju bara inte ha det!

Har tänkt en del på min framtid idag också. Och för första gången på väligt länge så känns det inte läskigt utan bara spännande. =) Eller nä, det klart det känns läskigt men inte panikångest-läskigt.

Men, tänker ni, vad ovanligt positiv hon lät nu då! Ja, jag är förvånad själv, jag skulle bare rape.

Dagens soundtrack: Britta Persson – For the Steadiness

RSS 2.0