Gott nytt år!

Tiden här i Enköping går alldeles för fort! Redan på måndag åker jag hem igen. Har inte alls hunnit träffa alla som jag vill. Men men, det får väl bli nån annan gång

I år blir det iaf nyårsfirande hos brorsan ute i min gamla hemby, Benala. Ska bli så kul att träffa hela familjen för det var alldeles för längesen nu. Ska bli så mysigt att få krama om mina goa bröder lite. =)

Har blivit förkyld idag också. Det slår ta mig tusan aldrig fel! Är antingen sjuk vid jul eller nyår varje år. Känns det som iaf...

Blev ett kort och ganska menlöst inlägg idag. Men jag ville bara visa att jag lever typ. :P Har ju inte alls lika mycket tid att blogga när man är och hälsar på i Enköping.

Ha en bra nyårsafton på er så hörs vi nästa år! =)

Jul och fina vänner.

Ja men då har det varit jul och så. I år blev det julfirande hos bror i Uddevalla. Jättemysigt var det! Vi käkade god mat(har upptäckt brysselkål), spelade spel och skrattade väldigt mycket. =) Jag säger bara en sak, ISBJÖRN! :D:D

På annandagen följde jag med mamma och pappa hem till Enköping. Och hör och häpna, tågen kom i tid! Inga som helst problem. Det gick som på räls... HAHA! Jag kunde inte låta bli! :P

Sen på kvällen var det festtajm. Och inte med vilket patrask som helst utan med min fina Jenny! Sååå kul att träffa henne, det var alldeles för längesen! Vi hade dock ingenstans att förfesta så vi satt på mitt gamla rum hemma hos mor och far. Men det gick alldeles utmärkt, alkoholen gick ju i ändå. =) Sen lyckades vi lura med oss kära Carin också så vi gick hem till henne och förfesta lite. Så kul att träffa henne också och tjöta lite. Jag kan inte förstå vilka fina vänner jag har! Puss på er! Tog en jättefin bild på oss tre som jag tänkte lägga ut. Men själklart så har jag glömt sladden hemma. Någon som är förvånad? Nä, inte jag heller.

På Joar var det inte så där jättemycket folk, man hade rätt så mycket svängrum om man säger så. Men vi hade grymt kul ändå! Fuldans räddar vilken fest som helst. =) Grym kväll som på den gamla goda tiden. Så idag blir det väldigt lugnt känner jag...

Jättekul att vara hemma i Enköping iaf. Har saknat den här lilla skitstan! Och människorna i den såklart. =)

Dan före dopparedan.

Sitter och väntar på att få skölja ur färgen ut håret. Måste ju göre sig fin så här i juletider. Men gud vad jag slabbar när jag färgar håret! Kan hitta fläckar i badrummet flera veckor efteråt. Men men, huvudsaken är ju att det blir snyggt och det brukar det bli. =)

Idag är det alltså dan före dopparedan och den känns inte alls som det! I vanliga fall brukar jag ju vara hemma hos mamma och pappa nu och klä granen och äta skinkmacka. Men istället sitter man här med kladdig färg i håret och bloggar. Fast jag känner mig faktiskt inte ensam, det känns bara som en vanlig kväll helt enkelt.

Var ned på stan tidigare idag och fixa lite grejer. Tyckte inte det var så mycket folk först men det var ju för att varenda jävel i hela Trollhättan stod och köa i alla affärer jag skulle in i! Självklart!  Och nä, jag får inte skylla mig själv! För jag var ju tvungen att vänta på CSN som man fick idag. Så det så! Inte mycket man kan handla utan lite riksdaler på fickan.

Åh, nu ringde timern! Sköljningstajm!! =) Wait for it....

Så där ja! Nu är det fullt av rödbrun gegga i avloppet. Najsigt! Och jag tänker INTE lägga ut någon bild på hur håret blev. Det är samma färg som jag brukar ha och med min pissiga kamera så ser man ingen skillnad ändå. Så det får vaaaaa känner jaaaaa. Men en låt kan jag bjuda på, för det är ju inte samma som jag brukar lägga ut och det har absolut ingenting med kvaliten på min kamera att göra.  Mariah Carey – All I Want For Christmas Is You Jag gillar faktiskt den här. So sue me!

 

Kyla ftw!

Det är hela 4 timmar sen jag kom hem från Öveby och jag fryser fortfarande. Och jag är inte så där lite småurrig så det hjälper att ta på sig en tröja. NÄ, här är det hardcorefrysning på gång! Det blir väl så när man måste såt och vänta på bussskrället i 35 min i x antal minusgrader. Kylan kryper i i ben och märg och stannar tydligen där.

Men det finns ju faktiskt några fördelar med att stå i kylan och vänta på en MYCKET försenad buss. Nämligen följande:

x Den pissljumma läsken som man har köpt på ICA blir kall och god och man kan njuta av den direkt när man kommer hem. På så vis slipper man ställa den i kylen och vänta på att den ska bli kall. Fiffigt värre!

x Efter ett tag så domnar man bort om benen och slipper därför ett ställe att frysa om. Najs! 

x Är man trött så piggnar man till rätt så rejält. Ingen risk för att man somnar där inte! Klockers!

Sen att man får frostskador på fingrarna för att man för sitt liv inte kunde hitta vantarna imorse och att man aldrig någonsin kommer att bli varm igen. Ja men det är ju bara petitesser i sammanhanget.  


Vardagsdramatik.

Var till Överby idag med Bea. Hittade lite smått och gott, en jättefin kofta, örhängen och lite hårnålar. Det var inget av det jag skulle ha, men va fan! =) Ska åka tillbaka imorron och köpa en jättefin klänning som jag av en anledning jag inte kommer yttra här inte kunde köpa idag. Räcker med att säga att jag hade lite dålig koll på mina tillgångar... :P Säger hon som nyligen skrev ett inlägg om sitt "kollbehov"... Humor.

Annars vete fan om det händer så mycket. Det är snart jul, men det är ju inget nytt... Ska bli skönt med "jullov" ett tag så jag slipper gå runt på skolan och vara paranoid. Jag har klarat mig undan än så länge... Men snart kommer den dagen då jag inte kan smita undan längre... DRAMA på hög nivå! Lever man ett ganska händelsefattigt liv så måst man ju få saker att låta mer dramatiskt än vad det är. Blir lite roligare så!

Oh, no! Såg nu att jag inte bäddad sängen idag. Kata-fucking-strof! Nu känns det ju som att sängen inte har fått vila under dagen och då blir den sur. Och vem kommer den att ta ut sin irritation på om inte den som ska sova i sängen. Det vill säga jag. Jag kommer att ligga och vända och vrida på mig och inte kunna sova. Så då kommer jag att vara astrött på föreläsningen imorron och missa någon viktig information som gör att jag får underkänt på tentan.

Ja, ni hör ju. Man måste bädda sängen annars går det åt helvete!

*Ryser*

Här är mitt favoritstycke från filmen jag skrev om i tidigare inlägg.

Nicola Piovani – Buon Giorno Principessa

Det är så vackert att det går rakt in i hjärtat på mig. Jag kan lyssna på den hur många gånger som helst och jag kommer aldrig tröttna. Helt makalöst!

La vita e bella.

Har precis tittat klart på en utav mina absoluta favoritfilmer, La vita e bella. Har nog sett den minst tio gånger nu. =)



Det är en helt fantastisk film som berör mig enormt mycket! Blir mycket snyft och snörvel kan jag säga. Italienska är ju ett sådant vackert språk också. 

Jag tänker inte ens försöka mig på att förklara varför den är så fantastisk, ni får se den själva helt enkelt. =) Men man kan väl säga att det man får se i filmen, det är riktig kärlek.

Musiktips och kollbehov.

Dagens musikfynd: Armand Mirpour – I AM A VOLCANO EP . Hörde en utav låtarna på MTV och fastna direkt. =) Jag gillar verkligen den fina och trivsamma sortens musik. Min favorit är första spåret, I am a volcano.

Annars är det ju jul snart. Redan på fredag till och med! Så nu har jag börjat med mina listor på allt jag måste fixa inför både julfirandet och hemfärden till Enköping. Listor är bra, då får man koll på läget och det känns iaf som att man har kontroll. Och kontroll är bra, det gillar vi! Jag har i hela mitt liv trott att jag inte är en kontrollmänniska men har nu upptäckt och erkänt för mig själv att jag nog är det ändå... Eller kontroll kanske är fel ord, koll är nog bättre. Jag måste ha koll på saker och ting. Tider, platser, människor, väder, vad det kostar, osv osv.... Även om någon annan har tagit på sig ansvaret att ha koll så dubbelkollar jag alltid OM det skulle vara så att vederbörande inte har så stor koll som den säger sig ha. Sån är jag! =)

Should I stay or should I go?

Då var man tillbaka i samma funderingar och beslutsångest som man var i våras. Stanna eller flytta hem? Det är den stora frågan.

Har på senare tid haft en hemlängtan som jag inte har haft förut. Eller det har jag väl haft, men den har inte hållt i sig så här länge. Jag har ju större delen av min familj i Enköping. Och det skulle vara trevligt att ha dom nära. Att kunna åka hem till mamma och pappa eller någon utav brorsorna utan att det tar fyra timmar med tåg. Skulle vara trevligt om det kanske tog 10 min med bil istället... =)

Sen finns det ju en anledning till att flytta hem som väger väldigt tungt. Nämligen min bästa vän i hela vida världen, Jenny. Och hennes två söner också naturligtvis. =) Jenny och jag har varit vänner sen vi hamna i samma läsgrupp i tvåan på lågstadiet. Vi fick väldigt bra kontakt direkt och har varit vänner ända sen dess. Visst, det har gått lite upp och ned men nu har vi en starkare vänskap än någonsin. Så varför flyttar jag 35 mil då, undrar ni? Ja, ibland förundras jag över min idioti. Nä, men det var helt enkelt så att jag behövde en nystart i livet, om man ska ta den korta versionen. ;) Och det var en chansning måste jag säga! För jag trodde faktiskt och var rädd för att vi skulle tappa kontakten och vår vänskap. Men istället så blev vi ännu bättre och närmare vänner än innan! Och det är jag såklart jävligt glad för. Det konstiga är att vi faktistkt inte hörs så ofta. Men sen när vi väl ses så är allt precis som vanligt. Och det är väl det som kännetecknar en riktigt bra och nära vän. Och för att komma till saken så skulle det vara så kul att ha den här vardgskontakten med Jenny. Det var ju så längesen nu att jag knappt kommer ihåg hur det är. =)

MEN, sen har vi ju den andra sidan av det hela. Nämligen mitt liv här i Trollhättan. Det är ju här mitt vardagsliv är och mina fina vänner som jag har lärt känna här. Bea har ju kommit att bli en väldigt god och nära vän som är en viktig del av mitt liv. Utan henne skulle jag ju inte ha någon som helts socialt liv här i Trollis. =) Det var ju hon som drog med mig till Kåren första gången och det är jag väldigt glad för att hon gjorde. =)

Sen har jag ju famlij i den här sidan landet också, en bror med fru och son. Nu träffas inte vi sådär hemskt ofta. Men dom betyder mycket för mig och det känns bra att veta att man ändå kan träffas hyfsat enkelt om man vill.

Trollhättan som stad trivs jaju väldigt bra i också. Det är en fin och mysig liten stad och jag känner mig hemma här.

Så det är ett sjujäkla dilemma jag går och grunnar på! Hur jag än gör och bestämmer mig för så kommer jag ju att sakna nånting. Och båda alternativen känns både helrätt och helfel...

 What to do, what to do????

Dagens musikaliska inslag: Queens Of The Stone Age – No One Knows

Saker jag har väldigt svårt för.

Så där ja, nu känner jag mig som mig själv igen! Har precis klippt av mig mina alldeles för långa naglar nämligen. Är för övrigt väldigt osäker på mig själv och på vem jag är. MEN är det nånting jag verkligen vet så är det att långa naglar definitivt inte är något för mig. Känner mig ytterst obekväm i långa naglar, därför klipper jag av dem så kort det bara går med jämna mellanrum.

När jag ändå är igång så kan jag ju ta upp fler saker som jag har väldigt svårt för, ja nästan inte står ut med.

En till sak är vingliga bord. Jag kan bara inte koncentrara mig på någonting annat än att bordet vinglar om jag skulle hamna vid ett sådant. Det värsta är ju om en sådan situaition uppstår vid en föreläsning, och speciellt om ens bordsgranne sitter om suddar i sitt block som om att han/hon fick betalt för det. Det jag helst av allt skulle vilja göra är att vika ihop ett papper i lagom tjocklek och lägga under ett utav bordsbenen. Men då löper man ju risken att avslöjas som en neurotisk galning och det är nånting som bara mina närmaste vänner behöver veta om mig. Så jag låter det vara och försöker hålla god min fast jag helst av allt skulle vilja få ett utbrott på det JÄVLA BORDET SOM VINGLAR!

En annan sak jag inte tål är öppna skåp eller lådor. Jag kan bara inte låta det vara. Om jag har gått och lagt mig och precis ska somna och jag ser att en låda i min lilla minibyrå är öppen så måste jag gå upp och stänga den. Om jag ska iväg till skolan och redan är sen och jag ser att garderobsdörren är öppen så måste jag ta mig tiden och stänga den. Sitter jag i köket och precis ska börja äta och ser att köksluckan är öppne så måste jag resa på mig och gå och stänga den. Inte ens om jag försöker med all vilja jag har i kroppen så kan jag inte bara låta det vara. Jag vet inte riktigt varför jag stör mig så mycket på detta. Men hemsk irriternade är det ju iaf. OCH det värsta av allt att det är ju oftast JAG som lämnar skåpdörrar och lådor öppna. Bara det gör ju det hela ännu mer irriternade!

Det finns ju såklart många fler saker jag har väldigt svårt för. Men det här var det jag kom på nu. Kanske blir en del 2...

Bilder.

Har inget vettigt att skriva idag så jag lägger ut lite bilder istället. Det piggar alltid upp tillvaron! =)

Från utgång 10/12-10. (I fredags alltså)


Mitt söta förfestsällskap, Magnus och Bea. =)


Grym förfest var det! =)

Det stora pepparkaksbaket julen 2010.


Mååånga pepparkakor blev det!


Seg morgon och julmys.

Idag hade jag föreläsning kl 13.15. Skönt med sovmorgon! Jag ställde klockan på 11 för att få sova ut men ändå ha tid att kunna ta det väldigt lugnt. Och vad händer? Jo jag snoozar till 12.20! Det var helt sjukt vad trött jag var! Kändes som att kl var 6 när larmet gick igång. Blä! Så det blev ingen toppenstart på dagen direkt.

Men när man känner så så brukar det hjälpa att klä sig lite extra snyggt. Så jag slog på stort och tog på mig klänning till skolan. Nu låter det som att det var väldigt uppklätt men det är mera av en tunika. Kände mig rätt så het faktiskt så jag blev på bättre humör och det gick mycket lättare att gå till skolan.

Själva föreläsningen var rätt tråkig. Det är ju liksom inget nytt som kommer upp direkt. Tur att det är korta föreläsningar, bara 1h 45min. Riktigt najs!

Sen på kvällen var det dags för julmys på hög nivå! Nämligen pepparkaksbak hemma hos Bea. Magnus och Hamza var också där men det var nog jag och Bea som gick in för det mest. ;) Kommer inte ens ihåg senast jag bakde pepparkakor så det var jättekul. Hade lite julmusik på i bakgrunden så man kom i julstämning rätt så rejält. Fick med mig en hel burk med kakor hem. Det ska mumsas på kan jag säga! Kanske tar med några till familjen på julafton också, om det är några kvar då.... Skulle ju lägga upp bild på alla pepparkakor, för det blev rätt många, men jag hittar ju inte sladdskrället. En annan gång kanske... =)

Om en kvart är det " PSL på festival" och jag ska sitta bänkad. Kent ska ju vara med och som den kent-nörd jag är så måste jag ju bara titta!

Hmm, har bla skrivit om julmys och kent.... Vad ska jag lägga ut för låt då tro? Jo men denna såklart!
Kent – December :D:D

Både upp och ner.

Har varit en konstig dag idag. Den började bra med föreläsning på ny delkurs. Vetenskapsteori handlar det om nu och det har jag ju faktiskt lite koll på, så det kommer ju att gå galant det här! Skönt att känna så inför en ny kurs för en gång skull. :P

Efter föreläsningen så var det dags att träffa Bea för en fika och mycket tjöt. Fikat utvecklades till lunch dock, man blir himske hungrig av att sitta på föreläsning. ;) Det var iaf jätteskönt att få prata av sig lite, jag behövde verkligen det. Man får alltid så kloka råd av Bea och hon står alltid på min sida. Det uppskattas enormt! =)=) Sen skadar det ju inte heller att hon fyllde i lite luckor från fredagens äventyr på kåren.... ;)

Kvällen är just nu inte lika trevlig dock. Ibland måste man ta beslut som gör andra människor besvikna och det är aldrig lätt. Men man måste ju faktiskt gå efter vad som är bäst för en själv och lita på magkänslan även om man framstår som en riktig bitch. ;) Alla kan ju faktiskt inte tycka om en, tråkigt men sant. Och nu är det gjort iaf och det är bara försöka att gå vidare. Tänkte vältra mig i riktigt ordentligt i självförakt och dåligt samvete kvällen ut. Sen får det banne mig vara bra!

Kvällens soundtrack: Those Dancing Days – Fuckarias 


Lite lätt besviken...

Imorgon är det Luciatåg kl.14.30 i Västan på skolan. Tyckte det lät jättemysigt att titta på så jag fråga Bea om hon ville med och titta. Och det ville hon! Men sen såg jag till min besvikelse att jag slutar kl15 iställer för kl12 som jag trodde. Fy vad tråkigt! Jag ville ju se Luciatåg juuuu!

Men vi ska ses ändå som tur är och ta en fika. För vi har ju en del saker att avhandla... Har så mycket grubblerier i huvudet nu som jag bara måste ösa över någon innan jag spricker!


Lördagstankar.

Tentan gick bättre än vad jag trodde den skulle göra. Synd bara att jag typ fick blackout på en fråga. Fanskap! Men har jag tur så gick det vägen.

Igår var det fest! Hade lite förfest här hemma med Bea och Magnus och det var grymt kul. =) Hade kul på Kåren också. Blev dock liiiite mycket alkohol kanske.... Är lite luckor här och där... Usch!

Blev ett väldigt kort inlägg om man jämför med hur mycket som snurrar i huvudet just nu. Men ibland vet man inte riktigt vart man ska börja... ;)

Ja jösses...

Oj oj oj.... Hur ska detta gå? Har suttit hela dagen och försökt få lite ordning på alla begrepp och teorier till tentan imorron. Jag gillar att ha ordning och reda nämligen, tydliga rubriker och så uppspaltade begrepp med betydelse efter. Men nä, riktigt så enkelt var det inte den här gången. Så just nu känns det som en enda röra alltihop! Man kan ju alltid hoppas på att jag har mer koll än vad det känns som....

Nåja, har lagt av nu iaf. Orkar inte sitta för länge på kvällen och plugga. Om det inte är en hemtenta, då kan jag sitta långt in på natten och skriva. Undrar varför det är så? Kanske att man med en hemtenta ser konkreta resultat på direkt och det kanske är lättare att motivera sig och stå ut fast man är gristrött. Ja, så är det nog. Är nå hemskt vad klok jag är!

Imorron efter tentan ska jag gå till Systääämet, köpa en vinare och sen gå hem och dränka mina sorger..... Näääää!! Inte ska jag dränka mina sorger heller! Men resten stämmer alldeles utmärkt. För imorron är det dags at festa på Kåren igen! Är ju faktiskt nästan en hel mååånad sist men det känns som man är där och slarvar oftare. Anywhoooo, kul som satan ska det bli iaf!! Vet tom vad jag ska kläda på mig. Eller ja, jag har inte provat det än men i mitt huvud blir det jättesnyggt! Och det vet man ju hur det brukar gå...

Dagens låttips: TV On The Radio – Dancing Choose  Låt förfesten börja! :P

Undrar förresten när Systemet behagar öppna imorron....? Har ju en tendens att skriva salstentor väldiii fort så det kanske inte är öppet när jag är klar... Ska jag behöva gå ut IGEN allstå?! Orka! Jaja, får kolla upp det.

Dagen så här långt.

Idag gick jag upp okristligt tidigt för att pallra mig iväg till ett seminarium på skolan. Var ju inte jättebra förberedd kanske och det är ingen trevlig känsla. Kan inte förstå varför man lägger ett seminarium mitt i tentaveckan. Som om att man inta har nog att göra ändå. För man kan ju inte läsa boken i förväg. Eller kan man det? Näääääää!!

Magnus kom och gästspelade lite på vårt seminarium. Trevligt att ha någon man känner där. Kändes lite som den gamla goda pluggtiden. Sen gick vi och käka lunch på salladsbaren, god mat och trevligt sällskap. =) Kanske har lyckats lura med honom till Kåren på fredag också. Vi får se....

Så nu sitter jag hemma och pluggar och försöker desperat att inte somna. MÅSTE verkligen få ordning på mina sovtider. Det håller inte att man somnar kl 5 när man ska upp 7.30 för att skriva tenta. Håller inte I say!!

Måste lägga ut min nya favoritlåt också. Jag blir så glad av den!

Eliza Doolittle – Pack Up  Lyssna nu damnit!!


Tvångsinlägg.

Tvingar mig själv att skriva ett inlägg nu, för det var några dagar sen. Men det händer ju inte så värst mycket nu för tiden. Mina dagar består ju mest att tentaplugg. Fy sjutton vad skönt det ska bli på fredag när tentan är gjord! Förhoppningsvis kommer jag att känna mig nöjd med min insats också. Det har nog aldrig hänt efter en salstenta förut men man kan ju alltid hoppas. :P

Fick lite rabattkuponger från Kappahl idag också. Kanske man kan hitta nå snyggt där att slösa en liten peng på.

Nä det var väl det jag kunde få fram. Nu blir det nog lite varm choklad och mackor framför tv:en. Mumsfilibibblan!! :D


Andra advent.

Så här mysigt har jag haft idag:



Utsikt från mitt fönster:



Börjar känna mer och mer julstämning nu. Mysigt! Bjuder på min favoritjulsång också när jag ändå är igång.
Nat King Cole – The Christmas Song (Merry Christmas To You)  Definitivt en tia på mysometern! =) 

Mäh!

Det var då själva fan vad puttignuttigt det ska vara överallt!! Jag vomerar på skiten snart! Älskling hit och älskling dit, jag menar kom igen! Tackar vet jag en lördagkväll ensam framför datorn och chattandes med en vän om hur män är sexfixerade assholes. Slippa att vara social och ha hela soffan för mig själv. Det är grejer det!

Ironisk much? No shit!

Avundsjuk? Klart som fan! Det kan ju till och med en IQ-befriad fiskpinne räkna ut!

Svarar på frågor om lilla mig.

Eftersom jag inte har något liv så tänkte jag svara på 60 st frågor om mig kl.1.37 en fredagnatt. Bara för att det är sååå roliiigt!

1. Hur gammal är du om fem år? Fucking 30 år!!

2. Vem var den sista du träffade? Sista hoppas jag inte att det var, men den senaste var Bea. =)

3. Hur lång är du? 175 cm

4. Vilken var den senaste film du sett? Hmm, jo men det var nog Robin Hood. It was gooood.....

5. Vem ringde du senast? Pappa Bo.

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Orka skriva hela sms:et! Men det var till Johan the bror iaf.

7. Har du någon piercing/tatuering? Ja tänk att nu har jag både och. =) I´m such a badass! ;P  

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Skicka sms. Läskigt att prata med folk...

9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Jättegifta!

10. När såg du senast din mamma? September i år. Alldeles för länge sen!

11. Vilken ögonfärg har du? Blågrå tror jag...

12. När vaknade du idag? Typ 11. Första gången iaf... 

13. Vad lyssnar du på just nu? The Grateful Dead, som den hippie jag är.

14. Vilken är din favoritplats? En plats där jag har nära och kära omkring mig.

15. Vilken plats föredrar du minst? I en lokal där jag inte känner en kotte och det förväntas att man ska mingla. Hua!!

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Men inte vet jaaaag. Den som lever får se!

17. Vad skrämde dig som barn? Hundar och döden.

18. Vem fick dig att skratta senast? Frans! Älskar hans blogg!

19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja, det tror jag nog. Yes! Jag är för ung för någonting! :P 

20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar.

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Trosor och linne.

22. Hur många kuddar har du i sängen? Tre när jag glor på tv. En när jag ska sova.

23. Hur många landskap har du bott i? Två. Jag är så sjukt världsvan!

24. Har du någon gång spytt på fyllan? Ja, men det hade inget som helst samband! Va lite risig i kistan bara...

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Men vilken fånig fråga! Det beror väl på vilken årstid det är och om man är ute eller inne. Döh!

26. Är du social? Se fråga 15...

27. Vilken är din favoritglass? Magnum mandel.

28. Vad stoppade du senast i munnen? HAHAHA! Jag och min sjuka humor... Nä, men det var godis, Dumle crisp.

29. Tycker du om Kinamat? Ja, det är smaskens.

30. Tycker du om kaffe? Att dricka, nej! Att lukta på, ja!

31. Vad dricker du till frukost? Oftast juice, men nu för tiden är det varm choklad.

32. Sover du på någon särskild sida? Inta så många sidor att välja på i en 90-säng. Så mitten! Eller menas det vilken sida på kroppen? Isåfall alla sidor. =)

33. Kan du spela poker? Nja.

34. Tycker du om att mysa? Det beror på det... Har ju förstått att alla inte riktigt har samma definition av ordet mysa...

35. Är du en beroendemänniska? Vänta, jag ska bara ta lite nässpray...

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Känner och känner, men Kim Källström iaf. Le Kim!

37. Vill du ha barn? Ja!

38. Kan du några andra språk än svenska? I knöw a littel bitt inglish

39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej.

40. Föredrar du havet eller en pool? Havet tror jag nog.

41. Vad spenderar du helst pengar på? Nära och kära, kläder och fest.

42. Äger du dyra smycken? Nope. Och om jag gjorde det skulle jag ju inte skriva det här. Vem vet vilka skurkodums som läser detta...

43. Har du någon gång testat narkotika? Neeej!

44. Vad hänger på väggen framför dig? Ett peacemärke, kalender och mitt Gudmorsdiplom. =)

45. Vem är den roligaste människan du känner? Omöjligt att välja en! Nästan alla jag känner är himske roliga! Speciellt när dom inte menar att vara roliga... HAHA!

46. Hur många många ärr har du på kroppen? Jag drar till med 5 st.

47. Vad har du för ringsignal? kent-Ismael

48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja, hos mamma och pappa tror jag.

49. Flirtar du mycket? Nej, inte mycket... 

50. Vart togs din profilbild för din blogg? På toaletten på Kåren i Trollhättan. Fotograf var Bea.

51. Kan du byta olja på bilen? Nej, tok nej!

52. Har du fått fortkörningsböter? Nej, har inget körkort.

53. Vilken var den senaste bok du läste? Kursbok om risk i samhället. Kul...

54. Läser du dagstidningen? Bara på näääätet.

55. Vem känner dig bäst? Hmmm, bra fråga.... Jag vet faktiskt inte. Jag får göra en Jessica-qiuz med mina vänner och återkomma. ;)

56. Har du ont någonstans just nu? Ja, lite öm i näsan.

57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? P3

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Inköpslista.

59. När var du i kyrkan senast och varför? Augusti 2009 på begravning.

60. Vem saknar du just nu? JENNY LARSSON. Som fan!!

 


Bittertant.

MEN VARFÖR FUNKAR DET INTE FÖR?!!?! Jag ger upp... Börjar bli lite trött på hur min lilla blogg ser ut. Så jag hittade ett skitsnyggt mönster och försökte byta bakgrund. Och hur exakt tror ni att det gick? Åt helvete såklart! Jag förstår inte vad jag gör för fel. *Buhuuu* Därav rubriken. "Bitter" för att det inte funkar och "tant" för att jag inte förstår mig på hur man byter bakgrund på en blogg... Tragiskt...

Annars då? Näe, jag sitter i soffan och lyssnar på min "Myslåtar"-lista. Jättefånigt namn på en låtlista, för alla låtar är ju långt ifrån mysiga. Men förut hette den "Lugna favoriter" och det är ju ÄNNU värre. Men det är bra musik att grubbla till. Och är det nånting jag är bra på så är det grubbleri och dagdrömmeri. Kan ligga i flera timmar och lyssna på musik och bara vara. Rätt så najs faktiskt. Om det inte går åt fel håll och jag börjar tänka på en massa saker som man kanske inte blir så glad av... Och några såna saker finns det ju att ta av, det gör det nog för alla människor.

Tittade förresten igenom lite gamla skolsaker här om dagen. Där hittade jag en skrivuppgift från mellanstadiet, var väl typ 11-12 år nånting, som gick ut på att skriva om sig själv och sitt liv år 2010. Och där har jag skrivit att jag är gift och har två barn. HAHAHA!! Man måste ha tyckt att man skulle vara jättegammal år 2010. Herregud, 25 år! Då måste man ju vara gift och ha barn. Gick ju sådär med det va... Tyckte det var coolt att jag hittade den här berättelsen precis det året som den handlar om. =) Hade förresten skrivit att min man år 2010 hette Peter. Så då vet jag vad jag ska leta efter iaf... ;P Har ju faktiskt hela fyra veckor på mig!


Bilder!

Har fått önskemål om bilder på min piercing. Så här ser det ut:


Snygg bild där själva piercingen inte syns så bra. :P


Närbild där den syns bättre. =) Snyggt va?

Händelserik dag!

Idag har det hänt grejer hörrni!! Efter föreläsning så träffa jag Bea för lite lunch och efter det gick vi till Fairlane. Och där piercade jag näsan minsann!! FY SATAN VAD ONT DET GJORDE!!! Men det var det värt för jag är grymt nöjd med resultatet. :D Tror jag har funderat på att görat i typ 10 år och nu blev det äntligen av. =) Är supernöjd! Så nu har man tatuering OCH piercing. Fy fan vad badass jag är! :P

Sen åkte vi till Överby iaf och hittade jag äntligen en vinterjacka, en väldigt billig sådan tack vare hjälp av kära mor. =) Skönt att slippa min gamla skabbjacka! Man känner sig så ful när man har kläder på sig som man inte trivs i. Det spelar stor roll. Och det är synd att det ska vara så ytligt att hela ens självkänsla drabbas. Man borde ju vara så pass trygg i sig själv så att ens kläder inte spelar någon roll. Men det är jättesvårt sånt där. Bea tycker ju dessutom att jag ska bli MER ytlig. Iaf på ett visst område... ;P Så då får jag väl bli det då. Beas ord är lag! ;)

Ibland har man tur.

Hade en sån ångest idag för att jag inte orkade gå på dagens föreläsning. Vaknade hemskt förkyld imorse. Men så såg jag sen att föreläsningen var inställd! Så jag missade ingenting! Yey!! Känns mycket bättre nu. :) Förkylningen har lugnat sig också så imorgon ska jag nog orka pallra mig iväg till skolan.

Har ju en lunch/Överbydejt också som jag inte får missa. :) Nu jävlar ska här hittas vinterjacka! Är så fenomenalt trött på min gamla jacka. Känner mig himske luffig i den och den är inte ens varm längre. Såg en snygg jacka på BikBoks hemsida men den butiken finns inte i Överby, såklart. Den finns på Torp i Uddevalla dock. Frågan är ju om man orkar ta sig dit och om det ens går några bussar dit? Får undersöka saken om det är så att gamle Överby sviker mig...

RSS 2.0